Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: My

Strona 22 z 30 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 30  Next

Go down

Pisanie 12.06.16 23:47  •  Nasze zwierzaki... - Page 22 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Zero napisał:NO PATRZCIE NA NIEGO. *chamsko podkrada Koirze zdjęcie kota* Zakochałem się.

Co tam jeden, ja tu widzę aż trzy! Albo dwa i ucho. Albo dwa i bliżej nieokreślony trójkąt.
Grow... Ja się mogę zamienić... Jeden staruszek za maluchy.

Nasze zwierzaki... - Page 22 98DXx6l

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 13.06.16 0:26  •  Nasze zwierzaki... - Page 22 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Ale ten jeden zdobył mnie spojrzeniem i tymi białymi marksami pod oczami. I w ogóle teraz chcę kota tak bardzo.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 13.06.16 2:08  •  Nasze zwierzaki... - Page 22 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Te zdjęcia robione kawałkiem drewna...
Ale łącznie mam pięć maluchów. I chętnie je wam wszystkie oddam.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.06.16 10:47  •  Nasze zwierzaki... - Page 22 Empty Re: Nasze zwierzaki...

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.06.16 15:02  •  Nasze zwierzaki... - Page 22 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Oh God.
Co za genialny pies. D:

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.07.16 14:33  •  Nasze zwierzaki... - Page 22 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Nasze zwierzaki... - Page 22 Hunterpng_sqaqrra

Hunter.

Nasze zwierzaki... - Page 22 Felikspng_sqaqrrh

I koleś, którego matka właśnie przywiozła Bóg jeden wie skąd. : | Nazwała go Feliks. To znaczy, łudzi się, że to będzie samiec, wciąż czekamy na kolor tego czegoś nad dziobem... Ale imię już ma. Gadam z nim. |: To znaczy, ja gadam, on się trzęsie i myśli, jak mimo krat (i braku przeciwstawnych palców... w ogóle palców) sięgnąć po telefon i zadzwonić na policję za nagabywanie, ale ogółem uważam, że już jesteśmy przyjaciółmi.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.07.16 14:57  •  Nasze zwierzaki... - Page 22 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Kurde, zwierzyniec ci się tam tworzy, ale nagłego przywiezienia papugi się nie spodziewałem. *parsk* Takie rzeczy tylko w twoim domu.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.07.16 15:01  •  Nasze zwierzaki... - Page 22 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Papugi są fajne. Polecam.

Yury
Windykator     Opętany
Yury
Windykator     Opętany

GODNOŚĆ :
Wcześniej Kido Arata, teraz Yury. Czasem Wujek Menel (c)Chyży.

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.07.16 15:44  •  Nasze zwierzaki... - Page 22 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Pies, dwa koty, chomik, papuga. Wciąż czekam na węża boa i kangura.

Yury, ja słyszałem, że cholernie brudzą i wrzeszczą po nocach. I że głupieją, jak im się zawiesi lusterko, ale jednocześnie wtedy nie czują się samotne (gdy faktycznie są same). Tyle sprzecznych informacji. Jak żyć. Jak działać.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.07.16 15:58  •  Nasze zwierzaki... - Page 22 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Brudzą niczym gołębie na krakowskim rynku, to akurat prawda, wiec tak dwa razy w tygodniu co najmniej wypada przeczyścić klatkę. Ale mi po nocach nie wrzeszczały, ale może dlatego że miałem dwie sztuki. Triku z lusterkiem też nie próbowałem, noale... mój pies też szaleje jak widzi swoje odbicie w lustrze. Ostatnio stał z dziesięć minut przed nim i na zmianę - albo szczekał, albo się na nie gapił. Raz chciał je rozbić głowę, więc ten no...

Tak swoją drogą masz wesoło w domu, nie ma co. Żółwia sobie spraw do kompletu. xD

Yury
Windykator     Opętany
Yury
Windykator     Opętany

GODNOŚĆ :
Wcześniej Kido Arata, teraz Yury. Czasem Wujek Menel (c)Chyży.

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.07.16 16:10  •  Nasze zwierzaki... - Page 22 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Jakiego masz psa?
I własnie słyszałem też, że lepiej mieć parkę, bo papugi to stadne zwierzęta i w pojedynkę czują się na tyle samotne, ze mogą się nawet pochorować. Prawda?

... miałem żółwia, ale pies zjadł z zazdrości. Nazywał się Sprinter II, bo uciekał zewsząd jak perszing. :I Od tego czasu wpierw miziamy Larę, potem resztę, kek. No i po tylu latach jednak przywykła do innych zwierząt. Zresztą, Hunter łazi do niej częściej niż do Kirai. Jak czasami w nocy lezę po coś do picia i zapalam światło w kuchni, to widzę, jak oboje się przebudzają bok przy boku.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: My

Strona 22 z 30 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 30  Next
- Similar topics