Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Gry

Strona 13 z 27 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 27  Next

Go down

Pisanie 23.11.18 14:09  •  Dead by Daylight - Page 13 Empty Re: Dead by Daylight
Jezu, niech będzie... Sam art wygląda dobrze. ;__;

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.11.18 10:37  •  Dead by Daylight - Page 13 Empty Re: Dead by Daylight
Przecieki nowych skinów.

Clown:

David:

Claudette:

Adam:

Ace:

Dwight:

Feng:

Jake:

Kate:

Meg:

Nea:

Jest też dużo skinów dla Jeffa (nowego surva) i jakieś pojedyncze dla killerów. Dla Legionu też są, ale tak dużo, że nawet nie chciało mi się kopiować, bo Legion to 4 różne osoby. Ale macie jeszcze obrazki:

Plus render poszczególnych postaci z Legionu (bez masek) — Frank, Joe, Jules, Susie (kolejność losowa):

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.11.18 11:51  •  Dead by Daylight - Page 13 Empty Re: Dead by Daylight
TA. KURTKA. DLA. NEI.
Bierę w ciemno.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.11.18 11:56  •  Dead by Daylight - Page 13 Empty Re: Dead by Daylight
Ogólnie... dużo ciuchów mi się podoba, więc osobiście nie mam pojęcia na co będę zbierać. Albo po prostu zbankrutuję.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.11.18 12:24  •  Dead by Daylight - Page 13 Empty Re: Dead by Daylight
Ja jeszcze myślę o ciuchach dla Claudette, ale bez tej głowy. I w sumie dla Davida jest całkiem spoko ta kamizelka i spodnie. Tylko czemu tak zjebali buty. :/

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.11.18 14:09  •  Dead by Daylight - Page 13 Empty Re: Dead by Daylight
JAKE. CZEMU. BOŻE. NIE.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.11.18 14:42  •  Dead by Daylight - Page 13 Empty Re: Dead by Daylight
To ja bym sobie zgarnął sweterek dla Kate, górę dla Meg, dla Nei wszystko (bo ciekawi mnie jak będą wyglądać te włosy w grze) no i wygląd Susie z Legionu. Chyba czas zacząć znowu intensywnie grać, bo przecież nie nazbieram tyle shardsów... Jeszcze nie mam na kurtkę zimową dla Kate, a już planuję następne, dość spore zakupy. |:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.11.18 20:11  •  Dead by Daylight - Page 13 Empty Re: Dead by Daylight
Ja pójdę w sweter dla Feng. xD Genialny.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.11.18 12:25  •  Dead by Daylight - Page 13 Empty Re: Dead by Daylight
Jak tak pierwszy raz zerknąłem to myślałem, że ta bombka wychodzi Klaunowi z oka. #twarzwbólu

Ale mnie korci góra dla Nei i sweter dla Kate. Davida oczywiście zjebali. Może co najwyżej spróbuję w tę skórzaną kurtkę... < 3

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.11.18 22:45  •  Dead by Daylight - Page 13 Empty Re: Dead by Daylight

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.12.18 12:46  •  Dead by Daylight - Page 13 Empty Re: Dead by Daylight
Maski są świetne... @ @

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Gry

Strona 13 z 27 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 27  Next
- Similar topics