Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość :: Avatarnie

Strona 5 z 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next

Go down

Pisanie 19.07.14 21:24  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 5 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Szukam gościa w płaszczu, z długimi czarnymi włosami, kozią bródką i zielonymi oczami. Z góry dzięki.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.08.14 17:13  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 5 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Może znajdziesz coś ciekawego w moim stylu?
Chodzi mi o obrazki przedstawiające chude dziewczyny, niemal anorektyczki, obowiązkowo bez twarzy. Styl, tło, kolorystyka obojętna. Tatuaże, kolczyki, ubrania... wszystko do twojej dyspozycji. Ostatnio nie mogę nic ciekawego znaleźć.

Marcelina
Poziom E
Marcelina
Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.10.14 22:36  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 5 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Oddam duszę temu, kto znajdzie mi coś na Nathaira! Oferta ważna do odwołania. Umiem gotować, sprzątać, prać, masować! Full zestaw ._.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.10.14 23:13  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 5 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
To ja dam taki pierwszy rzut z tego co mam w ulubionych na deviancie:
uno
dos
tres ale za mało męski tak bardzo ._.
cuatro, choć w sumie nie wiem czemu to tutaj daję xD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.10.14 23:24  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 5 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
1. Zdecydowanie nie.
2. Ma dziwną, nie-Nathairową twarz ._.
3. Też mało Nathairowi, chociaż jego ekspresja twarzy pasuje do niego, ale wciąż nope.
4. ... xD Nieeeee. To bardziej Chisana.

Ale dzięki, ne ._.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.10.14 0:21  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 5 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.10.14 0:43  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 5 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Pierwsze się nie ładuje ._.

I wciąż raczej nic... Chociaż zapisałam sobie jeden!

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.10.14 6:39  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 5 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.10.14 8:17  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 5 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Oj, zupełnie nie ._. Włosy w ogóle mi nie pasują i się nie podobają *wzdych* .-.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.10.14 12:01  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 5 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
W sumie nie mam teraz pojęcia jak wygląda Nathair o.o
Znalazłam jeszcze to i to. Plus jakieś chibi.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.10.14 13:23  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 5 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Wciąż nie ._.Na tych artach są zbyt ostre rysy twarzy jak na niego. Nathair ma bardzie urocze delikatniejsze rysy. Boże, kiedy stałam się taka wybredna jeśli chodzi o niego... Ale dziękuję! A za toz chibi trafiłaś idealnie ♥

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość :: Avatarnie

Strona 5 z 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next