Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość :: Avatarnie

Strona 2 z 18 Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next

Go down

Pisanie 27.10.13 22:42  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 2 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Akasha:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.10.13 22:35  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 2 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
No dobra... to ja mam prośbę. Jakoś nie ogromną, ale i tak czy siak... czy komuś chciałoby się wyszukać ładnych artów z blondynami? Ale nie jakimiś dojrzałymi facetami, tylko takimi smarkaczami wręcz powiedziawszy XD I tylko z krótkimi włosami, więc Aphrodi z IE odpada - już go sobie wezmę(i na pewno ktoś wie, o jakiej postaci mówię...). Kolor oczu to tam wszystko jedno, byleby miał te złote kłaki x3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.13 13:42  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 2 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.13 15:24  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 2 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
O MÓJ BOŻE KOCHAM CIĘ *3* I jeszcze mi zestaw zrobiłeś, aaaw... Użyję go, użyję! *mentalny hug* Dziękować <3 I jaaaa, co to za postać na tej sygnie? XD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.13 15:29  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 2 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
To Oshino Shinobu z Bakemonogatari.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.13 15:30  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 2 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
O... serio? XD Dzdzdzięki.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.13 15:33  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 2 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Tak, serio. xD" I nie ma za co. Mam nadzieję, że niektóre się przydadzą. Ogólnie jeszcze robiłem jeden av, właśnie z Shinobu, ale czarno-biały. Jak będziesz chciała, to napisz do mnie na pw. Spróbuję go dokończyć i ci wyślę.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.11.13 17:56  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 2 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Poszukuję ładnej dziewczyny o jasnej cerze i kruczoczarnych włosach oraz grzywce na prawym oku. Najlepiej by było, gdyby jej lewe oko było koloru koralowego i miało charakterystyczną źrenicę w kształcie szczeliny, przecięcia. Dobrze by było, gdyby byłą smutna lub uśmiechałaby się psychicznie.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.11.13 20:38  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 2 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.11.13 22:39  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 2 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Tevayra napisał:(...)Najlepiej by było, gdyby jej lewe oko było koloru koralowego(...)
Jakbys wybrała sobie coś od Eliski i chciała zmianę koloru, możesz podrzucić mi na Pw, bo taka zabawa aż tak czasochłonna nie jest :3
(na przerwę w nauce w sam raz, tough .-.)

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.11.13 12:56  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 2 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Niestety, w artach znalezionych przez Elise nie znalazłam nic ciekawego.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość :: Avatarnie

Strona 2 z 18 Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next