Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość :: Avatarnie

Strona 4 z 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next

Go down

Pisanie 18.02.14 23:37  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 4 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Ev, nadal nie działają, mimo, że zaznaczam i wciskam "enter"...

Yuno: ładny nawet. Jeżeli serio nic nie znajdę, to go użyję.

EDIT: dobra, działają.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.03.14 21:34  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 4 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Jak komuś się będzie nudziło, może poszukać słodkiego do porzygu {no może nie aż tak straaasznie, ale wiecie o co chodzi~} blondyna. Z ryja dzieciak, prawda, więcej informacji chyba nie potrzeba XD'
Bo mi się tak strasznie nie chce przekopywać przez arty, a przydałoby się coś przyzwoitego ._.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.03.14 20:38  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 4 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Poszukuje jakiejś postaci (dziewczyny) z czarnymi włosami i niebieskimi oczami :3 fryzura mi obojętna, ale... najlepiej jakby miała je związane ^^ Dzięki z góry.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.03.14 21:18  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 4 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Kamala
1
2
3
4
5
6
7

Nath
Darmowa wyszukiwarka artów - Page 4 B74cdcbbe6d222430d25521c8b0a08e9
To jest najsłodsze jakie znam.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.04.14 18:13  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 4 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Ogólnie poszukuję artów podobnych do postaci z mojego aktualnego avatara. D:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.05.14 16:43  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 4 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
P I N G W I N @ P O S Z U K U J E
    No dobra, cały dzień szukałem artów i niestety nic nie znalazłem, tak więc zwracam się z prośbą do bliżej nieokreślonego kogoś, by podrzucił tu jakiś ładny obrazek, z którego można by zrobić jakiś fajny emblemat. Zaś jeśli chodzi o jakieś konkrety... to ich nie ma. Płeć mi jest obojętna (chociaż preferuje bardziej mężczyzn) latka też. Natomiast, nie przygarniam lolitek i shotów. I wszystkiego co przesłodzone. Postać powinna mieć minę raczej obojętną, zdezorientowaną albo mówiącą "fuck you!". Jeśli zaś chodzi o wygląd, to chciałbym by art był podobny do tego na awatarze Lolicona, albo Miririme. Chodzi mi tutaj o kreskę i pewną prostotę. Strasznie mi to pomoże, ponieważ później będę miał z czym błagać o obróbkę. Za wszystko ukocham, chociaż wybredna bestyjka ze mnie.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.06.14 13:54  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 4 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Może ktoś akurat przypadkiem ma pod ręką ładne arty Rei Ayanami? A może dziewcząt z włosami mniej więcej do ramion w jasnym kolorze (najlepiej błękit) i czerwonymi oczętami? Miło by było, gdyby miała neutralny wyraz twarzy

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.06.14 21:54  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 4 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Ładnie to ujęłaś XD I dziękuje, śliczne są! A ten ostatni, o zgrozo, cudowny.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość :: Avatarnie

Strona 4 z 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next