Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość :: Avatarnie

Strona 13 z 18 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18  Next

Go down

Pisanie 12.12.15 16:36  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 13 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Może Ciri z Wiedźmina? *randomowy link żeby pokazać jak wygląda* klik

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.12.15 16:37  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 13 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
http://www.deviantart.com/browse/all/?section=&global=1&q=Ciri dużo jest z Ciri, co prawda ma bluznę na twarzy ale może coś się spodoba ; )

http://www.zerochan.net/Nona+%28Death+Parade%29 ona? chociaż jest strasznie mało z nią ;c

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.12.15 16:49  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 13 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Ciri pasuje, co prawda Shiro ma tatuaż na twarzy, nie bliznę, ale chyba da się to jakoś zmodyfikować. Dzięki.
Nona wygląda jak wkurwiona 12latka xD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 13.12.15 16:33  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 13 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Okejka, naklejka.
Poszukuję dla mojej nowej (przyszłej) postaci artałkę. Nie mam szczególnych wizji artystycznych ani zarysu wyglądu, żeby to tylko trochę starsze dziewczę było i w jakiejś przyzwoitej jakości.
Z góry dziękuję za Waszą ciężką pracę.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.02.16 22:02  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 13 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Poddaję się. Nie jestem w stanie. Szukałam wszędzie, nie mogę znaleźć nic, co byłoby dobre pod wszystkimi względami. Więc... Jeśli ktoś wpadłby na coś podobnego, byłabym wdzięczna za podrzucenie. Potrzebuję obrazków:
- raczej realistycznych lub realistycznie stylizowanych (te mangowe w stylu np Oh!Greata czy Asano Inio też są ok), ewentualnie lekko niedbałych rysunków szkicowy. Niedbałe malarstwo też jest ok.
- przedstawiające jasnowłosego faceta, który nie wygląda dziewczęco, ale też nie ocieka testosteronem. Taki zwykły trzydziestolatek, może być nawet przystojny, może nie być, w jego przypadku to nie ma najmniejszego znaczenia.
- punkty bonusowe za: okulary, stonowane ubrania, rośliny dookoła, widok na plecy i tył głowy
- moja wieczna miłość za: twarz zamazana, analogicznie do tego, co aktualnie mam na obrazku

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.02.16 22:27  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 13 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
✓"raczej realistycznych lub realistycznie stylizowanych"
✓" przedstawiające jasnowłosego faceta, który nie wygląda dziewczęco, ale też nie ocieka testosteronem."
✓"okulary, stonowane ubrania"

Kliku

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.02.16 15:03  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 13 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Ty, to niezłe jest! Dziękuję <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.02.16 21:20  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 13 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Szukam czegoś w stylu mojego obecnego awataru, białowłosych bądź ogólnie blondynów, wyglądających po prostu młodo. Najlepiej by byli zamyśleni, smutni, etc. Może być grafika realistyczna, semi-realistyczna, mangowa. Nie umiem szukać, a jakoś nie chcę podbierać wszystkich artów Re°.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.02.16 18:18  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 13 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Proponuję prace Cynthii Tedy. Delikatne rysy twarzy, delikatne kolory, rośliny, smutni ludzie.
(wcześniej publikowała jako Soltreis, w grafice googla można znaleźć stare prace, których aktualnie nie ma na stronie)

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.02.16 18:47  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 13 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Ładne prace, może uda mi się coś z nich wykombinować ^^ Jakby ktoś coś miał, to ja chętnie przyjmę. Wypadłam z obiegu.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.04.16 7:32  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 13 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Witam bardzo serdecznie. Mam zamiar zrobić pierwsze kp na tym forum jednak mam problem z avkiem. Gdyby ktoś był tak miły i znalazł troche czasu to bardzo proszę o poszukanie dla mnie chłopaka o wlosach czarnych(cos mniej wiecej jak mial kaneki jak mial biale wlosy bo głównie o taką fryzure mi chodzi. Czerwonych oczach. Wygląd 20-27. Najlepiej jakby byl ubrany w jakis fajny czarny płaszcz, bądź(jeżeli się da) to w postapokaliptyczny strój takiego na pół stalkera czy pół metro. A spełniony bym był jakby miał jeszcze łuk. Tak wiem wiem wymagania duże ale ja w was wierze moocnooo xdd. Kilka artów żebym wybrał bardzo bym prosił. Z góry dziękuję! ~Alfonso

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość :: Avatarnie

Strona 13 z 18 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18  Next