Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Postacie

Strona 7 z 55 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 31 ... 55  Next

Go down

Pisanie 19.08.14 12:07  •  Oceń osobę powyżej - Page 7 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Ogólnie kojarzy mi się z tym: klik
Avatar: Whoa, tyle różu i fioletu... Ale ładny : )
Podpis: Niby-miłe-złowrogie spojrzenie. (O_O)
Postać: Szalona. Masz u mnie plusa.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.08.14 12:16  •  Oceń osobę powyżej - Page 7 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Bardzo przyjemny i z czymś mi się kojarzy, ale za cholerę nie jestem w stanie sobie teraz skojarzyć z czym. Krótki i łatwy do zapamiętania i chyba niezbyt spotykany na forach. W każdym razie jestem jak najbardziej za.
Avatar: Przepraszam, ale nie podoba mi się. Ani art, ani czcionka ani obróbka ._.
Podpis: Brak.
Postać: Szczerze? Nie wiem. Nie miałam przyjemności na fabule z nią grać. Chyba tylko na dwa góra trzy posty, więc nie oceniam.
Posty: Dobre posty. Przyjemnie się je czyta, dobrze odgrywasz postać Dedala i generalnie człowiek wie, co po postach pisać. Mało błędów, ale to każdemu się zdarza, tak więc jak najbardziej na plus. I z pewnością będę chciała jeszcze kiedyś spotkać się na fabule.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.08.14 13:02  •  Oceń osobę powyżej - Page 7 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Na samym początku, jak czytałam ten nick, to miałam tylko takie: "cooo. cotokufajest, nigdy tego nie widziałaaaam. pewnie dziwne to takie i w ogóleee". A dzisiaj, chociażby tylko pomyślawszy o Nathairze, mam aż nadto miłe odczucie na serduszku, więc wydźwięk jest jak najbardziej pozytywny. I w ogóle uwielbiam imiona/nicki Twoich postaci. Nie są przynajmniej takie mainstreamowe.
Avatar: Jarałam się nim już wystarczająco długo, ale nie zaszkodzi jeszcze kilka dodatkowych dni, więc... JARAM SIĘ. <3
Podpis: . . .*włącza sobie Filth in the Beauty* Khm. To się mówi: fangazm pełną gębą.
Postać: "O BORZE, NATHAIR, ALE BYM GO WYTULIŁA, WYCAŁOWAŁA, WY-... khm~. Jejku, kocham goooo~."
~ Mioch, day by day.
Posty: Chyba jakoś nigdy nie miałam powodów, żeby na nie narzekać. No bo nawet nie ma po co. Stylistycznie mi odpowiadają, jak wkradnie się literówka, to to przecież nie koniec świata, skoro da się wyłapać kontekst i w ogóle wszystko... no~.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.08.14 17:16  •  Oceń osobę powyżej - Page 7 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Ms Mindfuck ... dość oryginalny w swej prostocie.
Avatar: Zwróciłam na niego uwagę już wcześniej. Niby nie jest wypasiony, nie ma ramek, brak yolo'watego podpisu po angielsku. Ale ma w sobie to COŚ, czego raczej nie wytłumaczę. Kreska? Zimna kolorystyka? Oczy? Nie wiem. Myślę, a wręcz jestem pewna, że wszystko.
Podpis: Fajny, ładny, skromny, kolor pasuje do avka i całej reszty.
Postać: Dość zwyczajna, aczkolwiek gdy myślę o rasie ludzkiej na forum, do głowy od razu wpada mi właśnie Ms Mindfuck.
Posty: Dość długie i ciekawe. Czyta się bardzo przyjemnie i szybko (tak, miałam przyjemność czytania konwersacji Ms Mindfuck i Drug Dealer'ki.)

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.08.14 0:40  •  Oceń osobę powyżej - Page 7 Empty Re: Oceń osobę powyżej
NICK: nie podoba mi się. Chyba tyle w temacie.
AVATAR: mmmm, świetny? Genialny? Oryginalny? Ogółem zawsze podobały mi się twoje zestawy, a ten nie jest wyjątkiem. Za sam fakt, że na arcie jest coś innego niż kolejna bishoujo masz ode mnie uścisk prezesa i kwiaty z ogródka Yunosuke.
PODPIS: swego czasu miałem tego wilka w karcie postaci (wytrzymał u mnie chyba z miesiąc, owacje na stojąco, pisk dziewic). Ładny.
POSTAĆ & POSTY: nie znam. Prawdę mówiąc, przyglądałem się tylko Marcelinie. ._. Ale wydaje mi się, że i tutaj będą na wysokim poziomie. No i posty zawsze u ciebie są ciekawe, więc pewnie dostałabyś full punktów w tych rubrykach.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.08.14 0:57  •  Oceń osobę powyżej - Page 7 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Proszę, nie linczujcie mnie, ale strasznie się zdziwiłem, kiedy zorientowałem się, że masz nick po pokemonie. Ładny : )
Avatar: Taki monochromatyczny i z gifem... Super
Podpis: Tekst z piosenki, tak mi się kojarzy, ale lubię ją, a art też jest ładny
Postać: Bardzo rozbudowana, przemyślana i nie wiem co jeszcze... Fajna, po prostu
Posty: Długie, ładne, schludne, czytelne. Nie wiem co jeszcze tu mogę napisać.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.08.14 12:19  •  Oceń osobę powyżej - Page 7 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Z początku miałam takie "wtf" bo pomyliłam go z moim Shionem. W każdym razie kojarzy mi się z samochodem i trochę z cytryną. A że bardzo lubię cytryny to masz plusa ode mnie.
Avatar: Ciekawy art. Lubię połączenia kolorów w taki sposób. Czyli, że nie wszystko jest pokolorowane a jedynie niektóre elementy.
Podpis: -
Postać: Wydaje się ciekawa i z pewnością polują na fabułę z Tobą na niej!
Posty: Już się kiedyś wypowiadałam na ich temat. Ale mogę się powtórzyć. Dobrze się czyta i fajnie wcielasz się w swoją postać. Są ładne stylistycznie z drobnymi błędami, które każdemu się zdarzają. No i chętnie się z Tobą pisze.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.08.14 13:05  •  Oceń osobę powyżej - Page 7 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: ... podoba mi się. No, i tylko tyle mam do powiedzenia |D
Avatar: Ehehehe... ja lubić krew~
Podpis: Tak ja wyżeeej.
Postać: Kurczaczku, lubiem twoją postać bardzo, bardzo owo Chcem już z nią popisać *tyka kijem*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.09.14 19:39  •  Oceń osobę powyżej - Page 7 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Podoba mi się. Jak się doczyta, że tak oto przedstawia się anioł, to od razu się klika na KP.
Avatar: Ładnie obrobiony, nawet jeśli postać na awatarze nie wpisuje się w moje gusta. Ale pasuje i zgadza się z KP (no mówię przecież, że nazwa działa jak powinna!).
Podpis: W komplecie do awatara. Harmonia zachowana.
Postać: W stylu, na który ostatnio mam focha. Choć charakter wybija się na plus.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.09.14 20:11  •  Oceń osobę powyżej - Page 7 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: hehe śmieszny, nie spotkałam takiego nicku
Avatar: meh nie podoba mi się.. powinień być seksi ew.. nie jak plakat o!
Podpis: se jest.
Postać: ciekawa..a arczej to co przeczytałam jest ciekawa.
Posty: fajne, fajne, zwięzły i na temat bez wypracowań i 20 zdań na temat kamienia który stoi niedaleko ; )

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.09.14 20:21  •  Oceń osobę powyżej - Page 7 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Histeria. W sumie mam neutralne podejście, bo z jednej strony nie jest jakoś szczególnie spotykany na forach, ale z drugiej nie porwał mnie. Hyś jak to Hyś, o.
Avatar: Już mówiłam, że jest świetny. Niesamowicie podoba mi się jego wykonanie, choć sam art jak go zobaczyłam już mniej. Ale jak najbardziej duży plus za niego <3
Podpis: No jest sobie ale tak jakoś... nope.
Postać: Nie znam, nie zagłębiałam się.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Postacie

Strona 7 z 55 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 31 ... 55  Next
- Similar topics