Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 72 z 91 Previous  1 ... 37 ... 71, 72, 73 ... 81 ... 91  Next

Go down

Słodki..? Whut. Właśnie zmusił TWOJEGO Shiona do jakichś niecenzuralnych czynności. Twoja moralność jest na granicy. xD Ale dzięki, hue.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

No... no taaak, ale naprawdę Grow jest uroczy. To chyba przez te piegi. XD I ten mały, zadarty nosek~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Huehuehue *zapisuje sobie*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Shion: Grow, ktoś nas podgląda...

Świetne : )

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

@Gavie: no chyba, że tak. Chociaż oboje ze Shionem mają piegi. Nawet planowałem kiedyś przefarbować Growlithe'a na rudo, to już w ogóle byliby jak bracia.
@Kami: ... ty zło wcielone...
@Blight: dokładnie. Tak notabene: Ev wczoraj mi proponowała, żebym narysował Blighta i w zasadzie planowałem to już jakiś czas temu, ale boję się, że spieprzę męskość twojej postaci. To nie ja, to moja shauma kreska. Jest taka... szczeniacka, więc pewnie Blight też wyszedłby niesłychanie młodo. ._. To teraz w zasadzie zależy od ciebie, czy chcesz, żebym go zniszczył (hue), czy nie. A jeśli tak: to podaj mi wymagania co do wyglądu, znaków charakterystycznych, stylu ubierania się, może chcesz, żeby był z kimś (z Natalie?) czy w jakiejś konkretnej pozycji. Tylko tak... na miarę moich umiejętności. Raczej nie narysuję go tańczącego breakdance'a, bo to już nie moja liga. Chociaż..?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Chcę to zobaczyć : D Wymagania: z Natalie | jeśli narysujesz jego gołą klatę, to uwzględnij wielką bliznę na skos z lewej do prawej | ma też małą pod okiem (lewym) | miłej pracy

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Co do reszty dajesz mi wolną rękę, tak? W takim razie postaram się coś narysować pod wieczór, chyba, że złapie mnie zawiecha na tyle silne, że każda kreska będzie przypominać koło. Wtedy przełożę to na inny termin.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Te. Wszystkie. Rysunki. Są. Zbyt. Zajebiste. *w ostatnim momencie łapie za ogon uciekające szczątki elokwencji*
A komiks mnie rozgniótł |D Nawet bym go sobie zapisała, gdybym była u siebie w domu, hue ~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

» Szkic. Blight x Natalie
Whut.

I dzięki, Nate.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Aw, ładnie.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Grow, to jest absolutnie świetne : D *zapisuje sobie* Dzięki. Przyznaję, Blight wyszedł trochę młodo, ale i tak... *zapas elokwencji wyczerpał się* Świetne. : D

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 72 z 91 Previous  1 ... 37 ... 71, 72, 73 ... 81 ... 91  Next
- Similar topics