Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 21 z 91 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 56 ... 91  Next

Go down

Eliott nie powstanie. Biorę po jednej postaci, bez uwzględniania multikont. Co do Ryana mam już wizję.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Bosz, Ailenka wyszła tak zajebiście... w ogóle te fem wersje takie zajebiste~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

O, mogę spróbować zrobić też Natha ver. female. xDDD A czemu nie, nie?

I dzięki.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

No ba~
Skoro był już kucyponkiem i cegłą, czemu zabierać mu przyjemność pobycia laską..? XD"

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ale jaką laską... ho ho hoh. ._. Zrobię później art Grow i Nathie. Kolejne yuri. Może jakby Grow był dziewczyną, to by zawirował w głowie swojego anioła? D'|

I pokazywałeś ludziom tę cegłę? XD Weź to wstaw chociaż do offu. Będzie na pamiątkę.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

What the hell.
E... tak. Nie wiem jak wy, ale ja tak to sobie właśnie wyobrażam. I całkowicie nie patrzcie na ręce, głowy, oczy, brak włosów Nathaniela (sorry, bro) i tak dalej, i tak dalej... Na szybko, a szczerze mówiąc - nawet nie chce mi się robić z tego szkicu, o linearcie nie wspominając już w ogóle. Kontekst został zachowany. I Growlithe taki uke... fuck that.
I ten gołąb... żywe arcydzieło...

A ja może wrócę do czegoś poważniejszego.

I tam powinno być "a dove"* Nananana, angielski very hard.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Dlatego wolę "pigeon". xD Ale i tak: d'awwww! <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

ASHasklhbjkl.
...
...
Awawawwww
Kuźwa, czo ten gołąb... XD"
...
I tak awww
Gryzł wilk razy kilka... pogryźli i wilka. - Page 21 Tumblr_inline_mrs0f5ZMTP1qcvwe6
^proszę, oto specjalnie dla ciebie kompleksowy opis przeżyć wewnętrznych Nath

Growlithe napisał:(...)brak włosów Nathaniela (sorry, bro)(...)
Ależ Nath się nie gniewa~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Dziękuję, Mio.

Nath... ty... ty nawet nie wiesz, jaki miałem dylemat. Bo nie umiem rysować gołębi, nie, żeby to było widoczne na komiksie powyżej, ale... no... to wyzuło ze mnie wszystkie siły. .__. Ostatecznie uznałem, że w wersji pierwotnej wygląda najlepiej i tak go zostawiłem. #yolo #acotam

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Ciii, jest boski jak cała reszta <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

» Ryan x Growlithe.
G: Good luck in your work, Ryan. I hope you get hit by car. P.S. Yeah, it's me - I ysterday ate all chicken.
Co. Co. Co. Przynajmniej kawałek już jest, ale znając mnie i tak tego nigdy nie skończę. Tym bardziej, że pokolorowałem fragmenty, których nie musiałbym zmieniać, a co do reszty... neh. Wbrew pozorom ja naprawdę widzę te błędy. |'D Ale wy niee... nie widzicie ich... Jeden ukryłem, bo ta dłoń to była jakaś patologia.

P.S. na początku to miał być... Takanori i Gilbert. Problem w tym, że zacząłem kolorować włosy jak u Jace'a i dlatego wyszło... jak wyszło, lulz. Szczerze wątpię, że Grow zacząłby poprawiać Ryanowi krawat, nie wspominając już o Ryanie w marynarce (wtf). W ogóle wyobraziłem sobie później tę scenę i uświadomiłem, że musiałaby być w nieco innych realiach. Bardziej... ludzkich, dlatego już nie pasują te uszy i ogon. Tak czy siak *zerka na nagie udo Wilka* ... właśnie. Wszystko jasne. G/J wstał o wiele, wiele później niż idący do pracy R/T i jedynie w pomiętej koszulce, obolały po nocy, z papierosem w pysku (co prawda Gilbert by nie palił, ale Jace z pewnością po czymś takim) podlazłby i na dzień dobry pożegnał go czymkolwiek (jakkolwiek beznadziejnie to brzmi). A żeby nie wyszło zbyt niemożliwie, to chwyciłby za (notabene: dobrze zawiązany) krawat i zaczął go poprawiać, pierdoląc pod nosem jakieś: "ja ciebie też, spłoń, udław się, oby przejechała cię karetka, niech twój były wróci i cię zerżnie, niech wyląduje UFO, niech... ale w nocy było cudownie". Lulz, to naginanie czasoprzestrzeni. I ten długi post. A co tam. Biorę się za rysowanie... Znowu...

P.S.2. W sumie mogę jeszcze przekolorować jego włosy na czerń. I wyjdzie czystokriwsty Gilbert.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 21 z 91 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 56 ... 91  Next
- Similar topics