Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 4 z 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next

Go down

Pisanie 30.10.16 16:27  •  Zmiany w karcie postaci - Page 4 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Prześlij mi na PW zmienioną wersję; zaktualizuję ci.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.11.16 17:13  •  Zmiany w karcie postaci - Page 4 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Link do karty postaci: No macie.
Wprowadzone zmiany: Przepisuję całą karte postaci na nowo. Ta była pisana na szybko byle tylko zdobyć postać i rangę. Teraz chcę ją przedstawić w formie w jakiej powinna być.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.11.16 19:50  •  Zmiany w karcie postaci - Page 4 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Otwarte.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.01.17 16:24  •  Zmiany w karcie postaci - Page 4 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Link do karty postaci: Klik
Wprowadzone zmiany: Treść, grafika.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.01.17 19:26  •  Zmiany w karcie postaci - Page 4 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Gotowe. Daj znać, jak poprawisz.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.02.17 12:58  •  Zmiany w karcie postaci - Page 4 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Link do karty postaci: klik
Wprowadzone zmiany: Szata graficzna mniej oczojebna i niezaginiona gdzieś przestrzeni, bardziej rozbudowany opis charakteru i historii, podobnież z wyglądem - dodanie informacji, że Ruff to zlepek ptaka i konia

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.02.17 21:59  •  Zmiany w karcie postaci - Page 4 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Link do karty postaci: Klik
Wprowadzone zmiany: Lekkie podrasowanie wyglądu i charakteru; ważne dopiski do historii, miałam tam kilka braków i byłam pewna, że już nigdy nie wymyślę w tych miejscach czegoś dobrego, ale... wraz z biegiem fabuły udało mi się to! >D No i dodanie jednego obrazka, żeby to jeszcze ładniej wyglądało, no.

Marcelina
Poziom E
Marcelina
Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.02.17 22:54  •  Zmiany w karcie postaci - Page 4 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Obie karty przeniesione do bazy danych. Dajcie znać jak poprawicie~

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.03.17 19:05  •  Zmiany w karcie postaci - Page 4 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Link do karty postaci:Linkuś
Wprowadzone zmiany: Totalny remont. Poprawa charakteru, wyglądu, błędów oraz prezencji Kp.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.03.17 17:06  •  Zmiany w karcie postaci - Page 4 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Link do karty postaci: Click
Wprowadzone zmiany:W sumie to przygotowane mam już całe KP wizualnie i wystarczy mi minutka na wklejenie tego. Dodatkowo poprawiłem opis do regeneracji tak jak Zero napisał przy akceptacji (tak żebym miał wszystko ładnie w KP).

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.03.17 17:17  •  Zmiany w karcie postaci - Page 4 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Otwieram. Macie tydzień na poprawki. Jeżeli naniesiecie je prędzej to dajcie mi znać na PW.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 4 z 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next
- Similar topics