Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 7 z 100 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100  Next

Go down

THGFNIUERFDKOPFDOPSKDFOPEOORIFNIOEOPSFEPOEWSD.
I tu wyczerpuje się moja elokwencja. Te kolory. Już mówiłem, żebyś mnie uczył. I cieszę się, że namówiłem cię, żebyś zrobił pełną pracę, tak.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

No, koloruj więcej. Zdecydowanie.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

omatkoicórko... kocham to! ;o Kolory wyszły fenomenalnie!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Wow, Grow, wielkie wow.
Same szkice są dobre, ale pełne prace dopiero prezentują się wspaniale.
Właściwie to chciałam zacząć wymieniać, co mi się najbardziej podoba, ale wyszedłby z tego opis rysunku po prostu. Może w ramionach jest trochę za wąski, nawet przy tej pozycji lekko z boku. Cała reszta... *rozpływa się*
Świetne.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

O masz, ale cudowne. No po prostu zazdro w czystej postaci. Mnie też ucz |:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Och. Mój. Borze.
Te włosy. Włosy! W kolorze! Cienie, tło, ubrania, nawet nie mam po co wymieniać dalej - wyglądają cudownie. wreszcie mam jakieś ogarnięte wyobrażenie o tym, jak wygląda Hope w czymś więcej niż tylko szarościach.
Powinieneś uczyć rysunku ._.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

W sumie teraz sam przyłapałem się na tym, że mam ochotę narysować Hope'a. Ale to może potem. *parsk*

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Zrób to kiedyś, tak.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

#Take:
- Idziemy rysować?
- Okej.
„Namówiłem”. Ale fakt faktem, gdybyś nie rysował ze mną, pewnie by mi się odechciało już po samym line-- szkicu.

#Ev: postaram się. ~ Porysuj ze mną. >D

# Tyrr: dzięki. A ty rysujesz? Albo robisz coś innego, jak JAJKO Z PINEZEK, KTÓRE OSTATNIO WIDZIAŁEM.  

#Yuu: dzięki. I jak teraz o tym wspomniałaś, to sam zauważyłem błąd. To już któryś z kolei raz, gdy robię postać za szczupłą w ramionach. Profilaktycznie będę ich poszerzał, nawet mimo wrażenia, że są zbyt napakowani. |D

#Vell: lepiej nie. |: Moje rysowanie wygląda tak, jak rysowanie większości ludzi: „o, zrobiłem kreskę... o zrobiłem drugą kreskę... o... głowa... o... kawałek ręki... patrząc na to z tej perspektywy, prawdopodobnie będzie robić fikołka z wyskoku.” W ogóle... ty rysujesz?

#Lil: lepiej się na tym nie wzoruj. |D Robiłem go po omacku. I Hope nie ma cienia, ale bez cienia wyglądał mi tak źle, że zniszczyłem jego oryginalność i dorzuciłem czerń na mur. Kiedy dostaniemy coś od ciebie? Też narysuj Hope'a. Będzie wylew. >D

#Take (again): rysuj.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Dzisiaj urodziny. Jutro nauka. Przez następny tydzień próbna matura. Potem powtórki. Potem znów nauka... a ja dopiero się uczę używać tabletu i nie mam pojęcia, jak to się robi ratunku.
Coś kiedyś narysuję, ale na cud nie ma co liczyć.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

No widzisz. Muszę cię częściej wyciągać i przy okazji sam siebie nie demotywować. Bo jednak zwykle jak mi nie idzie za dobrze, to szybko porzucam, a tak przynajmniej mi potrułeś, że mam dalej nad tym siedzieć i ci towarzyszyć i jakoś poszło, chociaż lineart nadal jest tylko w progresie. Tak. *parsk*

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 7 z 100 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100  Next
- Similar topics