Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 55 z 100 Previous  1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100  Next

Go down

Zajebisty. Mówię Ci, Bell.... Cudny ._.

Jinx
Mastiff     Poziom E
Jinx
Mastiff     Poziom E

GODNOŚĆ :
Servant of Evil

Powrót do góry Go down

...I:
*Rozbija namiot i też czeka*

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Ojezu. I na nic nie odpowiedziałem.
Dzięki wam.
Dzięki mocne.
Kolory nie wyszły.
Po czasie dostrzegłem za dużą głowę. *kaszl*

Dziś za to pół dnia siedziałem nad nim: bach. Mam też sporą część lineartu, ale to wierzchołek góry lodowej. Bardzo, cholernie dużej góry. I:  Ale tam przynajmniej poprawiłem mu rękę.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

*odciąga go od potencjalnej rzeszy fanek* Mówiłem ci już jakie to jest wyjebane w kosmos. Ta ręka, ta twarz, to wszystko. I przygotuj się, że kiedyś totalnie narysujesz mi avatar, bo już się nie wywiniesz z tym, że nie umiesz dorosłych postaci.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

...

Take, lepiej trzymaj go mocno. *parsk*
Wyszło ci obłędnie. Te oczy i uśmiech mają moc hipnotyzacji. Ale to poza totalnie mnie zabiła. Jak można umieć rysować takie pozycje? I jeszcze te palce u dłoni... Shiet. Zawarleś jakiś pakt z diabłem czy co? A ić ty. I rysuj więcej... Chce widzieć to skończone. |: Bardzo. Mocno. Chce.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Będę trzymać. Popadłem przez niego w depresję, więc coś mi się należy. *parsk*

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Nie trzeba mnie trzymać. Sam sobie dam radę. /:

I dzięki.

Take, nie popadaj w żadną depresję. Ja sam szkic rysowałem x godzin; ty szkic z dwójką ludzi i PSEM machnąłeś w pół godziny. To jest dopiero nie fair. I nie to, że ci twoi ludzie sobie stali wyprostowani jak na baczność... Jeden siedzi, drugi leży... No, jasne. Depresja.

Tyrr, nawet nie wyobrażasz sobie, jak długo rysowałem tę dłoń. W sumie w ogóle wszystko tutaj rysowałem długo. Pamiętaj, że ty też miałeś coś w końcu machnąć.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Przegadujecie się i przegadujecie się, a tak naprawdę przy jednym, drugim i trzecim idzie dostać ciężkiej depresji. Już nawet nie pytam jakim cudem narysowałeś coś tak niesamowitego, bo od ułożenia dłoni po samo spojrzenie art jest po prostu cudny (że nie wspomnę o napisie na koszulce. Sama bym taką chciała).
Rysuj dalej. Po prostu.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Growlithe napisał:Take, nie popadaj w żadną depresję. Ja sam szkic rysowałem x godzin; ty szkic z dwójką ludzi i PSEM machnąłeś w pół godziny. To jest dopiero nie fair. I nie to, że ci twoi ludzie sobie stali wyprostowani jak na baczność... Jeden siedzi, drugi leży... No, jasne. Depresja.
Ale twoja praca ma znacznie więcej detali. U mnie to manekiny i wbrew pozorom ta poza wcale nie była taka trudna, biorąc pod uwagę, że połowę ciała zakryłem kocem, żeby nie robić tych nóg, hehe. Poza tym nadal czekam na tutorial dłoni od ciebie.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Wszystko byłoby pięknie i cudownie, ale ja się pytam - gdzie piegi? Gdzie one są? Dokończ to.

Yury
Windykator     Opętany
Yury
Windykator     Opętany

GODNOŚĆ :
Wcześniej Kido Arata, teraz Yury. Czasem Wujek Menel (c)Chyży.

Powrót do góry Go down

Lil - dzięki! I tak, koszulka z tym napisem to coś, co sam bym chciał mieć.

Take, gadanie. Po prostu rysuj.

Yury - jak się przyjrzysz, to zobaczysz, że są. Trochę. Pod (jego) prawym okiem. Przy kolorach ogarnę wszystkie, na szkicu nie chciało mi się ich rysować. >D Tak samo jak blizn na rękach i torsie, chociaż je ma. I jak teraz o tym myślę, to powinien mieć również rzemień na lewym nadgarstku, bo z artefaktem się nie rozstaje. Ten uczuć, gdy zapominasz o szczegółach przy własnej postaci.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 55 z 100 Previous  1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100  Next
- Similar topics