Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 50 z 100 Previous  1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 75 ... 100  Next

Go down

Lilly, to nawet nie wiedziałem, że tak wygląda robienie wzorów. *kaszl* Ale brzmi łatwiej, niż to sobie wyobrażałem początkowo. A co do pisma... lepsze już nie będzie, więc dzięki. Mnie wnerwia jego nieczytelność.

Take, no te ręce RUUKI faktycznie wyglądają profesjonalnie. *parsk* Szczerze nie mam pojęcia, jak się rysuje dłonie. Machasz miliard kresek, zwiększając prawdopodobieństwo ich stworzenia. Mniej więcej tak to u mnie wygląda. '

Ev, yup. Zdecydowanie zbyt prawdziwe. Ale ciężko mieć inną minę, gdy Harakawa ładuje ci się przez okno do pokoju, a potem do łóżka i wytarguje spod ciepłej pierzyny, bo o czwartej nad ranem zachciało jej się rewanżu. ~

Tyrell, dzięki. Lubię komiksy, ale na ich rysowanie zwykle schodzi mi szmat czasu... A cierpliwości z roku na rok mi ubywa. Tak czy inaczej, czekam nadal na tatuaże.

Tymczasem:
Verity. Skoro obiecałem, to jest. ~

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

OJEŻUŚMARIAN.

Gryzł wilk razy kilka... pogryźli i wilka. - Page 50 Giphy

OMÓJBORZE.

Ale... ale... ale... xdnfbc jdshdfvbhxjnydbcagfxhj gfvcxhbjn fxdj
Genialna. Kurna. Już nawet nie będę się rozwodzić o pozie, kolorze, wszystkim... bo mi teraz odebrało zdolności werbalne. Jest super. Matulu. Ten sweter tak totalnie pasuje. Dokładnie w takim ją sobie wyobrażam : |
Tylko oczki ma ciemniejsze, ale mnie to nawet nie obchodzi, bo ten rysunek jest zajebisty.
I stokrotne podzięki, że pamiętałeś C: Super Ci wyszło, było warto poczekać~

A tak zawracając, to tworzenie wzoru jest najprostszą rzeczą na świecie. To znalezienie artu, który by mi się spodobał, jest trudne.

Verity
Studentka
Verity
Studentka

GODNOŚĆ :
Daisy Verity Greenwood

Powrót do góry Go down

Czemu to jest takie cudne i zajebiste?

Gryzł wilk razy kilka... pogryźli i wilka. - Page 50 Cry_DramaticSunset_FEELINGS

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Kurde. Boli mnie, że ciężko mi się rozpisywać. Ale to jest boskie. I jeszcze te kolory... i fakt, że w sumie zrobiłeś to tak szybko. Ugh. Szkoda, że teraz nie mam jak odwalać challengów, ale ty tam walcz dzielnie, compadre!

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Lilly, stahp. Ten gif... Wyobraziłem go sobie z nami. xD Dobrze, że art w jakimś stopniu oddał Verity. :I Nawet jeżeli widzę te niedociągnięcia.Kreski wszędzie. Włosy na orbicie.
Wyszyj kogoś niespodziewanego.

Ev, damn, nie jest. ~ Ale dzięki!

Take, nie aż tak szybko. Ale fakt faktem – zajęło mi mniej czasu, niż przy niektórych szkicach. I walczę, amigo! Właśnie się biorę za coś nowego. Prawdopodobnie za Liriella, żeby doszlifować jego wygląd. B| Chociaż jakby ktoś chciał art, to walić śmiało. Może udźwignę brzemię obietnic rzucanych na wiatr.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

*zawsze chce arty od niego* ... pewnie się nie liczy. Ale na Lira też czekam.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Khe, jestem taką słabizną, że i tak stałbyś prosto jak kolumna xD Nie patrz na niedociągnięcia, bo nie ma. Jak ja nie widzę, to znaczy, że nie ma c;
I dobra. Jak skończę wilka to spróbuję czymś zaskoczyć. A obiecywałam sobie nigdy więcej portretów, hye.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Take, narysuję ci coś jeszcze. Kiedyś. Jakoś. W przyszłości. I:

Lilly, nie ma sprawy. Sam nie jestem jakimś muczaczos. I trzymam za słowo. Ćwicz dalej cierpliwość przy wyszywaniu.

LIRIELL. Czyli jak się kończą wspólne rysowania z Tyrellem. Co z tego, że odpadł po godzinie i poszedł spać. |: Muszę zacząć rysować coś więcej niż twarze... z szyjami.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Ta przyszłość brzmi odlegle. Ale... *zgarnia Liriella* Moje zdanie już znasz. Brakuje mi już chwalebnych określeń. Ale jest cudny. ♥

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

But you know...

Liriell Liriellem, ale ja czekam na twoje prace z challengu. ~

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

DDDDDD:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 50 z 100 Previous  1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 75 ... 100  Next
- Similar topics