Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 28 z 100 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100  Next

Go down

*rozstawia sobie namiot w temacie i czeka*

Gryzł wilk razy kilka... pogryźli i wilka. - Page 28 250px-LittleBigMouth.1869.ws

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Ładne.

No i huj no i cześć.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ode mnie już usłyszałeś, że jest genialna. Pozostaję przy tej opinii.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

*ten uczuć, gdy z całego obrazka człowiekowi podobają się kolana* Dzięki, Lil!

I bo nie umiem rysować. Z Yuu jest łatwiej, bo... no... *gestykulacja* ... no właśnie. Wiecie. Po prostu jest łatwiej. " A spodenki, Eth, nie wiem. Na rysunku Yuu jej postać miała spodenki to tutaj też jej machnąłem.

Dzięki wam, ludzie.

Ev, nie rozkładaj obozów przed cudzymi tematami. Pokończ swoje prace. ~

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

To jest G E N I A L N E! <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Dzięki, Ray. ~

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Prace? Jakie prace? |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Spoiler:

... |: To jest takie... ŚWIETNE.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

... bo może ja po prostu lubię dziewczęce kolana, co? :I

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Wczoraj gry zobaczyłam to w nocy, wywaliło mi internet i poszłam spać z niespełnioną potrzebą skomentowania. Dzisiaj do tej godziny dalej nie mogłam tego zrobić no i teraz gdy wreszcie zasiadłam z chwilą spokoju to nie wiem w sumie co napisać.
Grow how to kobiety
how to świetne twarze i włosy
how to krótkie spodenki
how to zgrabne i niekrzywe nogi
jak rysować Grow, powiedz mi jak.

Małe cycki pewnie są dużym plusem jeżeli się czuje niemożność rysowania kobiet pełną piersią, nie? I świetnie Ci ta partia wyszła, nie boje się przyznać, że siedzę i gapię się własnej postaci na klatę. No i wszystko co wymieniłam wyżej jest cudowne, chce tu usiąść (rozbić obóz razem z Ev) i czekać na porady Grow-senseia na temat jak rysować ludzi, wersja od podstaw.

I cenzura na Kirina jest piękna.

Ale ale ale muszę coś powiedzieć, boli mnie ta tsuka od katany, przy tych proporcjach powinna być jakoś 1/3 długości ostrza. Bo no-dachi to takie wredne miecze, które bez szerokiej rękojeści byłyby bardzo trudne w użytku (normalnie są raczej dwuręczne). Piękny pan dla przykładu: Jestem ślicznym panem z dużym mieczem.

No i na koniec, zrzucam maskę profesjonalizmu... KYAAAAH, Grow jakie to cudowne jest ;-; Strasznie Cię podziwiam, po raz kolejny to napisze, masz fajną lekkość układania ludzi w pozy, a to że wrzucasz do tego szkice tak bez żadnego słowa, bo akurat rysujesz tego i owego jest dodatkowo cudowne (... chociaż te pytania były trochę wskazówką, ale rżnę głupa do końca, ok). Przychodzi mi się tylko zgodzić ze wszystkimi poprzednikami, to jest świetne.
Dziękuję.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Ev, te, które przed nami wiecznie ukrywasz. B|

*łapie Tyrrela* Rysuj też. Nic nam nie pokazujesz. Usychamy or something.

Lil, szanuję.

Yuu, ja nie wiem. U mnie spodenki i tak wychodzą randomowo i zakładam, że wszystkie możliwe tutoriale wyglądałyby równie miszmaszowo, więc nie byłyby dużo warte. I tak, są dużym plusem *khm*. W sumie Yuu to i tak najczęściej rysowana przeze mnie dziewczyna (/kobieta) z tego względu, że nawet jak zwalę kompletnie klatkę piersiową, to mogę jej machnąć bluzę i po kłopocie. Czyli w sumie coś jak wrzucenie kamienia na plener, żeby zasłonić stopę albo przelatująca kaczka krzyżówka, żeby nie trzeba było rysować dłoni." Na następny raz zapamiętam z no-dachi. Jak tak o tym mówisz, to to faktycznie ma większy sens. Dzięki *kaszl*. I nie ma za co. Styl ubierania się Yuu nadal jest dla mnie zagadką, więc musiałem podpytać, żeby znów się nie wyłożyć. ~ Ja ją widzę albo w kimonie, albo w typowym wojskowym stroju. Z naciskiem na kimono.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 28 z 100 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100  Next
- Similar topics