Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 27 z 100 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 63 ... 100  Next

Go down

Growlithe napisał:Już myślałem, że też chcesz startować w rysowaniu, bo ja pamiętam swoje marne początki i w sumie najwięcej się nauczyłem dzięki radom ludzi z forum, którzy wytłumaczą, rozrysują, ogarną i zmobilizują.
Startować niby mogę, ale bym musiała ogarnąć czas pomiędzy mapami, ustrojami politycznymi, etc. Jedyne co potrafię to kolorować, ot. Tak samo z grafiką komputerową, lineart nie, cienie nie, kolorowanie oczu... taak. A tyle razy już chciałam po prostu się za to zabrać, ale to za trudne.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Skąd pomysł, że to urocze? Jud, rysuj go. I ten królik-gif mnie przeraża. *parsk*

Mic, ale jak ogarniesz to serio mów, bo sobie urządzamy co jakiś czas grupowe rysowania (teraz jakoś rzadziej, ale to chyba taka przedwiosenna chandra) i po kilka godzin się kotłujemy na GG przy kolejnych artach. Fajna sprawa. ~ Jakby była taka Yuu, to pewnie też rzuci radą.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Tak Grow, zaspokoiłeś mnie, w ten satysfakcjonujący dla mnie sposób. *kaszelek* W sumie, nie rozumiem co ty masz do tej ręki, skoro ja, przez około pięć minut, wpatrywałem się w jej palce jak oczarowany, a o twarzy już nie wspomnę... Majstersztyk! |:  Że niby ja i się marnuję? Nie powiedziałbym. I: Muszę w końcu się za siebie wziąć i zacząć nad tym pracować. Widząc wasze prace dostaje silny zastrzyk motywacji. Trzeba się ruszyć. Tak. W trybie NOW.  ._.

Notabene, czekam na twoje kolejne arty - z wielką niecierpliwością.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

A ja czekam na twoje. Czyli co? Stosowna wymiana? Ty dasz swojego autorstwa, ja swojego?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Mmmmm... *ta presja* ... |: W takim wypadku będę musiał się wziąć na siebie, naprawdę szybko.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Może być sam szkic. ~

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Meeeh. Pchnijcie mnie jakoś mentalnie do roboty, chce mi się rysować ale nie wiem co ;-;

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Wiś, z tym do Blighta. On jest idealnym motywatorem. ~

Yuu [szkic]

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Tak, również polecam. Dzisiejsze teksty o Gombrowiczu muszę sobie gdzieś zapisać

*zerk na Yuu*
Śliczna. Śliczna po stokroć. Chyba najbardziej podobają mi się kolana, tak, kolana i te krwawiące rozcięcia.
Mówiłeś, że nie umiesz rysować dziewczyn. Kłamczuszek :I

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Nie wiem co napisać, więc pozostawię moją reakcję tutaj...

Spoiler:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

...I Ty twierdzisz, że nie umiesz rysować dziewczyn?
Wyjdź. I zastanów się nad sobą.
Tylko wróć szybko, bo tłumy będą czekać na następne prace. Wyszła ci naprawdę dobrze. c: I zazdroszczę tych krótkich spodenek. co to krótkie spodenki, jak to narysować, żeby normalnie wyglądało. |:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 27 z 100 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 63 ... 100  Next
- Similar topics