Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 12 z 100 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 56 ... 100  Next

Go down

To jest... Wow. No i ciekawy koncept. >D

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Jakie wow...
wow.
WOW
WOW
No, także to była wielce elokwentna wypowiedź na temat rysunku właściwego. A co do tych dopisków - rozbawiły mnie do łez. Na dzisiejszą maturę idę ze śledziem z Polo Marketu w głowie i jeżeli wcisnę go gdzieś w wypracowanie, to będzie to Twoja wina |D

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Grow, bo tak wyszło |:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

On po prostu nie potrafi uwierzyć w swoją zajebistość, a tu ludzie rozsyłają sobie jego arty po kątach. Weź już zakładaj commisiony, bo chcę coś kupić. *kiwa poważnie głową*

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pięć minut szukałam adekwatnego komentarza, jedyny, jaki znalazłam, wymagałby całego wersu wypełnionego samogłoskami, więc może odpuszczę. Widzę, że nie tylko ja mam rozbudowane plany na wątek alternatywny~
Te włosy, człowieku, te włosy. Jak Ty je robisz <3

Lilo napisał:idę ze śledziem z Polo Marketu w głowie i jeżeli wcisnę go gdzieś w wypracowanie
Raz wepchnęłam w esej na studia cały ustęp inspirowany moim kotem, bo dotrzymywał mi towarzystwa przez całe pisanie. Wykłądowczyni była zachwycona, więc może to dobra ścieżka c;

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Niestety, śledzik nie wpasował się w temat. Ale może w maju...?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ray: pamiętaj. You, me we, 20.00. Biegnij nogami do przodu albo zaprząż swoje psy i heja. Zdążysz. ~

Lil, nie ujmuj śledzia w rozprawce na maturze. |D Tym bardziej, że jak rysowałem szkic-szkicu, to Ayako faktycznie wyglądała, jakby zaraz miała wstać, otrzepać kimono i wyjść szybkim krokiem Japoneczki w kierunku zaskakująco odwrotnym do Growa i jego "heyah" na policzku.

"Tak wyszło", Rum? |: Przerażające. Będzie jak ze mną w wieku lat 7, gdy usłyszałem od matki: "eee, zapisałam cię na taniec towarzyski. Tak wyszło."

Take, don't. Wpierw trzeba ogarnąć kreskę, bo momentami szaleje. To tylko znak, że czas najwyższy wziąć się za ciała na poważnie.

Lu. Biegnę ci odpisać, albowiem nie tylko ty masz plany. ᕕ( •̀A•́)ᕗ
W sumie mam w głowie jedną scenę i ni ciula nie wiem, jak do niej doprowadzę... ale jeszcze to poczynię. |D A włosy są zawsze kwestią przypadku. Zawsze. Już nawet próbowałem zrobić ten tutorial, ale wydaje mi się to bezsensowne, skoro stawiam z pięć kresek i dla mnie to koniec.

I dzięki wam.
Dzisiaj wspólne rysowanie, yup? Yunosuke, Nove, Tyrrel, Evendell, Lilo, Rumcajs, prawdopodobnie Ray... o kimś zapomniałem?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Może ja się jeszcze załapię na to rysowanie. Ale zobaczymy.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Ale... ale śledź... on ma wymowę naprawdę wielka i poetycką. Napisać Ci rozprawkę o słuszności umieszczenia śledzia w rozprawce? Chcesz tego?
A, no i ja nie wiem, czy zdążę. A raczej nie zdążę, bo występ. Może się skończyć o 21:00, może się skończyć o 22... różnie to bywa. Możecie mnie mentalnie wspierać w darciu gardzieli.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Mkey, to jak coś, to krzycz.

Lil, będzie nagranie? >D I jak wrócisz i będziesz mieć siły, to mnie szturchnij na GG. Do 22 pewnie nie skończymy, więc bym cię dodał.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Z występu będzie ciężko, bo jakość jest generalnie tragiczna. Ale spróbuję nagrać co nieco na próbie i jeżeli będzie się tego dało słuchać, to się podzielę.
Szturchnę. Mogę nawet na Ciebie wskoczyć xD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 12 z 100 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 56 ... 100  Next
- Similar topics