Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 69 z 76 Previous  1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 72 ... 76  Next

Go down

Pisanie 06.09.17 19:24  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 69 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
^ Jestem za.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 06.09.17 19:37  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 69 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Take nie chce ze mną rysować. W ogóle wy też moglibyście coś narysować, a nie.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.10.17 21:15  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 69 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
To ten... tak. Nie lubię i nie umiem rysować z profilu. To jest złe. I straszne :/ W każdym razie natchnął mnie utwór "Magnet", tak.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.10.17 21:19  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 69 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

Popieram motyw. Poza tym nadal, gdy słucham tej jednej jedynej wersji Magnet, słyszę w tle Jinxa i Hirokiego. Pomijając scenki.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.10.17 21:20  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 69 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Jak mi coś pokazywałaś prywatnie (i skarżyłaś się, że nie umiesz, Ty głuptasie) to nawet nie domyśliłem się, że to Jinx z Hirokim. Na szczęście teraz wszystko widzę — fajnie wyszli. Cholernie podoba mi się Jinx, bo ma fajny wyraz twarzy i ten ostry pazur. U Hirokiego zdecydowanie podobają mi się sińce pod oczami, bo mam słabość do podkrążonych oczu. Fajnie wyszli i chyba dość szybko się z tym uporałaś. Czekam na więcej. >D

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.10.17 21:31  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 69 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

Aż wstawiam gifa, bo jak mówiłaś, że bierzesz się za kolorowanie pracy, to nawet nie spodziewałem się, że aż tak to odpicujesz. Świetnie ci wyszło, cały koncept. I strasznie fajnie, że zrobiłaś pracę inspirowaną piosenką! Oby tak dalej. B| Działaj, koloruj i zaskakuj wszystkich częściej.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.10.17 21:34  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 69 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
*łapie serduszko* TAK. Nawet tego właśnie słucham xD

I dzięki Neel! No bo nie lubię rysować z profilu, a Jinx w początkowej fazie wyglądał jak małpa. W sensie miał ryj jak małpa xD Co do sińców... to Hiroki ma tam ciemną plamę, nie sińca D:

Dzięki Take. I owr, gif z kotem.

Ylva
Studentka
Ylva
Studentka

GODNOŚĆ :
Ylva Isabelle Harakawa

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.10.17 21:35  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 69 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Wygląda jak podkrążone oko, lubię podkrążone oczy, więc nieważne co to jest i tak mi się podoba. B|

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.10.17 21:37  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 69 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Mam też wiewiórkę, która spuści ci łomot, jak nie będziesz rysować.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.10.17 21:41  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 69 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Kurde. Znasz moją reakcję. Jak na moje - wyszło ci super. D: Genialne. I ten motyw z piosenki. SZANUJE. Zdecydowanie czekam na więcej. Jestem pod wrażeniem. D:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.10.17 21:47  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 69 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
WOW.

I love it.
Ej, ale to na serio jest świetne. Zazdroszczę talentu. Q^Q
Też bym chciała tak ładnie kolorować.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 69 z 76 Previous  1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 72 ... 76  Next
- Similar topics