Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 70 z 76 Previous  1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 76  Next

Go down

Pisanie 03.10.17 14:19  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 70 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dude, niech będzie. W sumie następnym razem serio mu dam tam plamę B|

Take, ta wiewiórka wygląda raczej na podjaraną a nie grożącą :/

Tyrell, TAK, WIEM XDDDD WEŹ WYJDŹ. I sam rysuj :C

Alpha, owr, dzięki wielkie ;^;

Jinx
Mastiff     Poziom E
Jinx
Mastiff     Poziom E

GODNOŚĆ :
Servant of Evil

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.10.17 16:26  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 70 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ale ma tak napakowane ciało, że pewnie równie dobrze mogłaby ci wpierdolić. :/

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.10.17 16:32  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 70 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Chyba tobie :/

Jinx
Mastiff     Poziom E
Jinx
Mastiff     Poziom E

GODNOŚĆ :
Servant of Evil

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.11.17 0:35  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 70 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Misz masz szkiców

Za jakiekolwiek skrzywdzenie cudzych postaci nie odpowiadam.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.11.17 10:50  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 70 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Jaka urocza Insomniaaa~ I Robin <3
A Grow wygląda, jakby właśnie szedł sprzedać Ev i dobrze wiedzieć co za nią dostanie xDD

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.11.17 21:23  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 70 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ev to w ogóle wczoraj nas wszystkich zawstydziła. My tu męczyliśmy się z kolejnymi próbami rysunków, a ona machnęła ich aż tyle. Normalnie jak tak można.
W każdym razie mam nadzieję, że będziesz częściej tak dużo rysować. I że jeszcze kiedyś zorganizujemy sobie tak motywujące rysowanie na skypie. Prace są świetne. ♥

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.11.17 21:29  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 70 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Yuu napisał:A Grow wygląda, jakby właśnie szedł sprzedać Ev i dobrze wiedzieć co za nią dostanie xDD

Gdyby to nie była Ev pewnie miałabyś sporo racji. XD

Ale fakt faktem - Ev wczoraj przegięła. Kiedy ja ślęczałem nad wstępnym szkicem, ona leciała już z trzecim. *kaszl* I teraz widać tego efekty. Musisz rysować częściej, bo ostatnio się opuściłaś, a jednak ciągle tylko widać progress w rysunkach. I jeszcze ten idealnie odwzorowany Hiroki... >D

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.11.17 22:05  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 70 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Wow. Ten Lirell jest świetny, zresztą tak samo jako Hiroki z Jinxem oraz Ins. >D No ale ta reszta też niczego sobie... ten Szejn... xDDD

Jekyll
Bernardyn     Opętany
Jekyll
Bernardyn     Opętany

GODNOŚĆ :
Dr Jekyll, znany również jako Kyle.

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.11.17 23:23  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 70 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Mi osobiście szczęka opadała, bo to aż nienormalne, aby narysować tyle DOBRYCH artów w tak krótkim czasie. Co tu się odwaliło. ZDECYDOWANIE ZADZIAŁAŁA WSPÓLNA MOTYWACJA, TAK. Wszystkie prace bardzo mi się podobają, ale moim faworytem i tak jest Grow z Ev. Jakie to urocze...  Teraz już musisz rysować częściej. >D Nie damy ci żyć.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.11.17 0:49  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 70 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Yuu dzięki! Nawet nie wiesz jaki ciężki jest Robin do narysowania. Zwłaszcza przez fryzurę. Aż trzeba było obejrzeć twój speedpaint, żeby ogarnąć te przeklęte kłaki...

Fucker, woah, serducho. Dzięki. I nie, nie będę już tu wrzucać rysunków.... popadłam w głęboką depreszyn.

Grow, no właśnie nie wiem czy taki progress. Wydaje mi się wręcz przeciwnie. I tak, Hiroki ma minę w styl "Sheba, plz, odsuń się, omg, plz, weź tę rękę"

Jekyll, owr, dzięki ._.

Tyś ty się nie odzywaj do mnie. Sam wrzuć tego Nobu, a nie :/

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.11.17 9:41  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 70 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
I nie, nie będę już tu wrzucać rysunków.... popadłam w głęboką depreszyn.
Jak to nie? Nie depresjonujemy, tylko wrzucamy.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 70 z 76 Previous  1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 76  Next
- Similar topics