Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 61 z 76 Previous  1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 68 ... 76  Next

Go down

Pisanie 24.08.16 19:59  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 61 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Grow, to się cieszę, serio .-. Najbardziej martwiły mnie włosy, bo nie umiem w krótkie Kiedyś go jeszcze narysują. W całej okazałości, bo nadal za mną chodzi.... :v

Error, jasne! Tylko podaj mi jakieś najbardziej charakterystyczne cechy twojej postaci~

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.08.16 20:03  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 61 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
I kolejny dobry art. Newton wyszedł ci bezbłędnie, a jego wyraz twarzy to takie mocno 11/10. Czekam na więcej >D

Yury
Windykator     Opętany
Yury
Windykator     Opętany

GODNOŚĆ :
Wcześniej Kido Arata, teraz Yury. Czasem Wujek Menel (c)Chyży.

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.08.16 20:18  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 61 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
...
Nie wiem co napisać.
...
*ociera cieknącą krew z nosa* Kuźwa. To. Jest. Zbyt. Dobre. Fak. *wsadza sobie chusteczkę w nos* Ten wyraz twarzy. Naucz mnie tak. *patrzy jak zahipnotyzowany*

A ja, no, ogarnę się... kiedyś. :c

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.08.16 21:34  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 61 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ja też już skomentowałem prace na gadu, więc co się będę powtarzał. Super wyszły. *kiwa głową*

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.08.16 23:56  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 61 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Yurek, dziękuję ;-;

Tysiek xDD ale nie, nie będzie nowych artów dopóki ty czegoś nie machniesz, ty mała cholero jedna >:c

Zero, dzięki!

Bo po co pisać posty... po co. *rozkłada bezradnie ręce*

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.08.16 0:50  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 61 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ładniuchny <3

A co do cech charakterystycznych to chyba najbardziej te sińce/wory/podbite oczy/niewiemcotomiałobyćalejest. No i biały łeb, oczy najlepiej jakby nie wyglądały naturalnie (ja się zawsze bawię w jakieś dodatkowe detale, co niby mają robić za np soczewkę aparatu czy kamery) ale to już jak chcesz. Wierzę w ciebie <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.08.16 20:58  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 61 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
*zbiera szczękę z podłogi* Woo... Teraz to jedna paczka chusteczek mi nie pomoże. I: Kolory nadały mu charakteru. Zdecydowanie.

Ev, ja po prostu pozostawiam rysowanie 'tym bardziej' utalentowanym. *parsk* Nowe arty mają być. I koniec.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.09.16 18:17  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 61 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
No to ten....

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.09.16 18:20  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 61 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Omójbożejejujakietojest aaaaaaaaaaaaa jaki słodki <33
I te kwiaty wyszły pięknie *zapisuje sobie w folderze o nazwie 'ładne rzeczy'*

kocham cb

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.09.16 18:22  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 61 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
O kurde, jaki uroczy. I zajebiste te włosy. ♥

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.09.16 22:48  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 61 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Error, ciesze się, że się podoba! Chociaż dopiero teraz ogarnęłam, że brakuje tych cieni pod oczami... |:
Zero, o, znowu serduszko. Dzięki! W sumie ja umiem tylko urocze postacie.... smutek. Chcę w poważne postacie.

I dobra. Komuś jeszcze skrzywdzić postać? ._.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 61 z 76 Previous  1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 68 ... 76  Next
- Similar topics