Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 51 z 76 Previous  1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 63 ... 76  Next

Go down

Pisanie 22.03.16 20:23  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 51 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ładnie, ładnie. *chciałby napisać nieco bardziej konstruktywny komentarz, ale za mało się zna, ech*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.03.16 20:45  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 51 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Woah, dzięki Yuu. W sumie nie sądziłam, że ktoś pochwali kolorowanie |:

I dzięki, Nev. Miło, że się podoba c:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.03.16 20:49  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 51 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Co kogo obchodzi tło, jak pierwszy plan taki cudny?

Verity
Studentka
Verity
Studentka

GODNOŚĆ :
Daisy Verity Greenwood

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.03.16 20:53  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 51 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Eh, a mnie się wilk podoba. Ten jego cwaniacki wyszczerz wygrywa wszystko I w ogóle bardzo ładna praca, bo Grow też od niego nie odstaje. Jestem pod wrażeniem dbałości o szczegóły tzn. blizny, cienie, czy nawet zranienie na policzku.

Yury
Windykator     Opętany
Yury
Windykator     Opętany

GODNOŚĆ :
Wcześniej Kido Arata, teraz Yury. Czasem Wujek Menel (c)Chyży.

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.03.16 21:27  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 51 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Wyraz twarzy perfekcyjnie złośliwy, pasuje do niego.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.03.16 11:49  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 51 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Fajny sposób na painting. Podoba mi się gra kolorków. Szczególnie dobrze wygląda na bluzie i sweterku. I kciuk do góry za nie-czarny LineArt C:
Można by dać zupełnie ciemne tło i wyciągnąć pysk pieseła delikatnie czerwonym światłem, ale to tylko luźna sugestia :3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.03.16 22:42  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 51 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
*chowa się pod ziemię, bo tyle miłych słów* Dziękuję .-. Wszystkim razem i każdemu z osobna. I fakt, czarne tło byłoby super, ale nie mam już tego w pliku saia (a może mam?) a na gotowym arcie już niezbyt chce mi się w to bawić. Chociaż nie wiem czemu, ale widz Shatarai wydzielającą zieloną poświatę. Może głównie przez to, że w Disneyowskich bajkach praktycznie wszyscy źli tym kolorem emanują? |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.03.16 0:16  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 51 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Wo, wstawiłaś art!
Dawno mnie tu nie było to się trochę pogubiłem *przeciska się przez chaszcze* ale moje zdanie i tak już znasz! Zakonserwowałem i wrzuciłem do speszyl folderu, obsypałem różami i pozapalałem świece podziwu. Ktoś już na to zwrócił uwagę i fakt, kolory są świetne. Szczególnie na bluzie, howr.

I pewnie Shat miałaby taką poświatę *kiwa głową*. Chociaż na chwilę obecną cała jest czarna, ale chyba wielu widzi ją z czerwonymi albo innymi, świecącymi oczami i bielą kłów. ~

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.05.16 12:44  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 51 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
*zdegustowany stuka palcami w blat.* Ev. Wrzucaj coś.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.05.16 10:51  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 51 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Owr, dziękuję za ten komentarz, Grow. Że też wcześniej tego nie widziałam.

I dobra, już, wrzucam >:c

Chociaż pewnie i tak nie skończę... I NIE PATRZCIE NA RĘCE ;-;

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.05.16 10:54  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 51 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
*popatrzyła na ręce, taki rebel*
Ej, jaka ładna. Ma fajne dłonie, jeez, ucz mnie w dłonie ;-; I jak zwykle podziwiam Twój talent do ułożenia ubrań w taki naturalny sposób.
Wow.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 51 z 76 Previous  1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 63 ... 76  Next
- Similar topics