Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 43 z 76 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 59 ... 76  Next

Go down

Pisanie 08.11.15 17:46  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 43 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dzięki, Take~ Też rysuj więcej!
Luka oczywiście, że dla Nathaira. Kij, że się nie znają! |: I dzięki~

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.11.15 18:49  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 43 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
No dziś będę musiał rysować. Uświadomiłem sobie, że chyba właśnie nici z pisania, bo muszę przygotować jakieś zarys projektu na kompozycję. Co z tego, że moje chęci życiowe dokopują się właśnie do jądra ziemi. *człowiek-polip*

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.11.15 18:56  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 43 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Rysuj, rysuj. Ja pewnie też dzisiaj porysuję~

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.11.15 23:58  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 43 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.11.15 22:06  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 43 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

Na ręce i nogi nie patrzymy *kaszl*

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.11.15 22:24  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 43 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
*nie patra na nogi* ładne, chociaż takie maluczkie...nieźle, że potrafisz narysować ryjek taki mały ;3 i fajne są te skrzydełka i trawa

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.11.15 0:43  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 43 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Jestem zły, że nie zauważyłem wcześniej wiadomości w twoim temacie. /x

Na pierwszym arcie z Nathairem są fajne kolory. Prawie jak w starym filmie czy coś. ~
Drugie... Ryan, hm? BO MA MINĘ JAK ON. I świetne włosy. ._. ucz mnie włosów. Nigdy nie umiem im do końca podołać.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.11.15 0:46  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 43 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Też nie widziałem tamtej wiadomości. Ale w sumie już komentowałem tego Nathaira, czyli pewnie pokazywałaś mi go na gg. W każdym razie obie prace są świetne. W ogóle zawsze masz jakiś pomysł na te rysunki, kurde. Wyjdź.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.11.15 9:50  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 43 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Oja, Nath, świetne prace! Ten Nathair na pierwszym arcie podbił moje serce! ;o Uczcie mnie wszyscy tak bardzo :u

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.11.15 11:06  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 43 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ojej, jaki badass.
*Nie patrzy na kończyny jak zalecone, ale nie wie dlaczego ma nie patrzeć, bo są dobre*
Twarzyczka, śliczna. Pomimo tego, że ma futerko na głowie, akurat tutaj fajnie to wygląda,

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.11.15 13:31  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 43 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Hyś, nie potrafię. Po prostu pomniejszyłam art na końcu xD

Grow, niczego nie będę cię uczyć. To ty mnie ucz WSZYSTKIEGO, sensei ._.

Take, *wychodzi* :c

Tyrell & Yuu aww ._. W ogóle miło mi, dziękuję bardzo. Aż człowiekowi cieplej na duszy po ciężkim dniu, a to dopiero 13 v.v

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 43 z 76 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 59 ... 76  Next
- Similar topics