Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 59 z 76 Previous  1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 67 ... 76  Next

Go down

Pisanie 17.08.16 23:00  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 59 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

...
Zobaczyłem to dopiero dzisiaj. Geez. Jakie świetne. Shion, powala na łopatki, chce go. *łapie za skrawek koszulki* A Atasuke... parsknąłem. Nie z wybitego baraku, nie. Ja tam nic wybitego nie widzę. No chyba, ze powinienem szukać gdzieś na ziemi, parę siekaczy i trzonowców pozostawionych przez przechodniów. *parsk* I ten tekst. Wygryw. *klaszcze* Więcej. Zdecydowanie.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.08.16 23:19  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 59 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
T-Tyrell ;-; Dziękuję *0* A Shion... masz Nathaira, i jeszcze Shiona chcesz? Zachłannyś >:C

W każdym razie w ramach ćwiczeń chibi:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.08.16 21:09  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 59 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
*tymczasem Tyr wbija do tematu Ev*

Poślinioneprzygarniętezapisanewszędziegdziesiędałooo. ∠(´Q`∠) To jest... cudne, no. Wiem. Wiem, że już cię powychylałem wcześniej, ale raz nie wystarczy, trust me. Ev, zabieraj się częściej za te chibi, naprawdę są genialne.
Musisz-Rysować-Więcej. ╭( ・ㅂ・)و
Ja w każdym bądź razie czekam na kolejne w twoim wydaniu. *siada i stalkerzy*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.08.16 22:48  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 59 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
*wyciera mu ślinę* Jeszcze raz dziękuję >w:C Kiedy rysujemy razem? Ja już cię przypilnuję. Batem po grzbiecie. >:c

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.08.16 1:55  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 59 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Przypilnuj mnie. Zrób to. A z tym batem to dobry pomysł. Na moje lenistwo nie ma innego sposobu. |:
Ale wypadałoby coś ruszyć w temacie. *drapie się z tyłu głowy* A kiedy? W sumie od poniedziałku do niedzieli jestem otw-- *kaszelek* dostępny, więc jak coś to krzycz.
(  ̄O ̄)ノ Ogarnie się.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.08.16 11:25  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 59 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
*nadrabia* Ja już chwaliłem rysunek Tyrella i zdanie się nie zmieniło. Teraz trzeba cię podźgać do kolejnych chibi. W końcu wspomniałaś coś o 2-3 na dzień. Halooo. Gdzie one? Co to za brak konsekwencji? |: *nie żeby sam miał rysować codziennie, a nadal męczy tamtego Ryana z Ajinem*

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.08.16 13:06  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 59 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Tysiek, ja już cię przypilnuję! >D Dobrze, to od poniedziałku batem po grzbiet będę smagać.

Jeszcze raz dzięki, Zero. I... jakie 2-3 dziennie, jakie 2-3 dziennie.. to niewykonalne *kaszl*

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.08.16 13:33  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 59 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Sama tak napisałaś wyżej!

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.08.16 13:36  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 59 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
W jeden dzień czyt. tego konkretnego dnia była ochota na 2-3 chibi.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.08.16 21:54  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 59 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dobra... skoro MAP wyszedł, to mogę wrzucić arty, które zostały stworzone na jego potrzeby:

1. Growlithe
2. Nathair
3. Ryan

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.08.16 21:59  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 59 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
♥ *elokwentny komentarz* Serio super wyszły. Jeszcze ten płomień u Growa jest tak zajebisty. Idź rysować. Będziemy projektować poksy.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 59 z 76 Previous  1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 67 ... 76  Next
- Similar topics