Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 42 z 76 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 59 ... 76  Next

Go down

Pisanie 03.11.15 8:03  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 42 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
To ten fajny łokieć!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.11.15 10:59  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 42 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

To on!

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.11.15 12:42  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 42 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ruma nie marudź tylko też rysuj! wiesz ja ja wczoraj się czułam będąc na konfie z takimi mocarzami rysowania jak Yunosuke, Grow, Take i Yuu? |: Ale rysowałam. Tak więc rysuj i pokazuj. No i ten... dzięki!

Yuno, Grow tak, to ten łokieć |: Skubany, nie ukrył się.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.11.15 13:21  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 42 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
wiesz ja ja wczoraj się czułam będąc na konfie [...]
Wczoraj była konfa? |:

I ja nie wiem gdzie to krzywe, jak to jest wg. ciebie krzywe to ja nie wiem. |:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.11.15 16:16  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 42 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
No jest, jest |: Ten jeden łokieć taki spiczasty, jakby chciał komuś wydłubać oko D: Trzeba posiedzieć nad anatomią, oj trzeba |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.11.15 1:26  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 42 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.11.15 8:32  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 42 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Uwaaa, ta Ayako Ci cudownie wyszła. Ogólnie wszystko tutaj wygląda dobrze, serio. Dobre szkice (? albo gotowe linearty, bo są też czyste).

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.11.15 13:05  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 42 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Nie wiem, nie rozumiem, jak można mieć taką czystą kreskę.
"Poszkicujmy", mówili.
"To tylko szkice", mówili.
Ty trzaśniesz byle co, Ev już w 70% gotowy art.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.11.15 13:47  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 42 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Szkice, szkice. Generalnie zawsze robię dwa szkice. Pierwszy to manekiny i jest cholernie napaćkane, drugi to już ma kształty, dlatego wydaje się takie czyste. I dzięki Yuu!

Gilbert, ty się nie odzywaj |: Jak zobaczyłam twój szkic to do tej pory leżę w kąciku jak ameba i dogorywam > |

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.11.15 20:05  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 42 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Moje zdanie już znasz. I jeszcze narysowałaś Zero, owrr. To nic, że ma szyję jak kobiety z plemienia jakiegośtam po noszeniu obręczy. *kaszl* Oczywiście patyczaki to dzieło sztuki. Tak. I rysuj więcej. ~

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.11.15 23:33  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 42 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Nathair napisał:
Hiroki jest absolutnie uroczy *o* Idealna panda.
kurczę kurczę, a dla kogo Ayako się tak negliżuje? (>//ω//<) jest super

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 42 z 76 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 59 ... 76  Next
- Similar topics