Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 41 z 76 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 58 ... 76  Next

Go down

Pisanie 03.10.15 9:55  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 41 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Oh wow, no postęp jest.
Uszka są przecudowne.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.10.15 10:44  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 41 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Koci Nathair zgubił ubrania po drodze. Ta ryba w ustach mnie powala i świetnie wyszły ci te uszy. No, a o progressie nie wspomnę, bo i tak wszystkim rzuca się w oczy. W ogóle zazdroszczę rysowania różnych poz tobie i Gilbowi. Muszę pożyczyć od was trochę samozaparcia, bo ostatnio rysowanie kompletnie mi nie idzie, a jednak już niedługo będzie musiało. *kaszl*

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.10.15 11:57  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 41 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Łaaa jaki progres! Jezu, pięknie

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.10.15 12:46  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 41 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Tyle miłych słów...

Bo karny jeżyk... :c - Page 41 200x200px-ZC-8e9b2448_Patrick-Star-Blushing-With-a-Love-Struck-Expression-On-Spongebob-Squarepants

Yuno, no oczywiście, że normalny ogon! Mój Nathair jest byt niewinny na takie rzeczy! |: I weź... ja próbuję robić na czuja. To widziałeś wczorajszą stopę... Khm. Tak.

Yuu, dzięki~

Zero, po prostu rysuj zawsze, kiedy możesz, nawet jak ci się nie chce. I nie wychodzi. Machaj penem tak bezwiednie *oddaje mu trochę samozaparcia chociaż i tak go nie ma~ I dzięki, ne.

Hysterics, dzięki *0*

Bo karny jeżyk... :c - Page 41 Giphy

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.10.15 14:08  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 41 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ej, shush, twoja stopa była urocza.~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.10.15 15:44  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 41 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Była pokracznym burakiem : x

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.10.15 1:58  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 41 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.11.15 22:36  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 41 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

Trochę krzywy, ale shh. Tak, miało być tematycznie, ale nie pykło |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.11.15 0:03  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 41 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Krzywy? A co tam... super wyszedł. Podoba mi się jego dłoń. Przygarnęłabym ją, ale odcinać szkoda.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.11.15 0:07  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 41 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Nie no, może mu się do czegoś jeszcze przyda |: I owr, dziękuję, miło, że się podoba. Ale dopiero teraz zauważyłam spiczasty łokieć. Łokciu, widzę cię |: <

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.11.15 0:44  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 41 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Przy Was wszystkich zaczynam mieć kompleksy D: *nie to, że jest pieprzonym leniem i mu się rysować ostatnio w ogóle nie chce* Ładnie. Też tak chcę.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 41 z 76 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 58 ... 76  Next
- Similar topics