Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 21 z 76 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 48 ... 76  Next

Go down

Pisanie 16.04.15 20:27  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 21 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
No... ja tu wchodzę na deva, zerkam... tyle nowych wiadomości... Już pomijam twoje lajki, których było więcej niż nieodebranych połączeń od mojej babci... liczyła się NOWA PRACA. Już tam skomentowałem. Co z tego, że równie nieelokwentnie? WRESZCIE COŚ NARYSOWAŁAŚ. D:

I jestem pewien, że nadal trzęsą. .w.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.04.15 20:38  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 21 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Tylko 5 albo 6 artów dodałam do ulubionych! albo 7...
I pewnie, że trzęsą. Desperacja należy do nich |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.04.15 21:53  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 21 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dobra, dawno nic nie rysowałam, a to dlatego, że mój laptop ledwo zipie i ciężko go ułożyć jakoś tak, żeby ładował się i żebym miała dostęp do tabletu. Ale dziś się udało, więc machnęłam szkic Ev i Pana J. Może kiedyś to skończę, chociaż nie sądzę, alecotam.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.04.15 21:55  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 21 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ta tatria jest urocza. xD No i świetnie wyszła. Już mówiłem, że podobają mi się jej ubrania, tak. Skrzydła też.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.04.15 21:56  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 21 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Pan J jest po prostu... to najfajniejszy Pan J jakiego widziałem, rly. xDDD
Ev wyszła uroczo. I.TE.SKRZYDŁA. Perf. Fajna jeszcze jest ta tasiemka na rękawku.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.04.15 22:09  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 21 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dzięki~

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.04.15 22:15  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 21 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ejejejejje jakie to jest świetne! <3 Jak ja dawno nie widziałam Twoich rysunków... A je uwielbiam.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.04.15 22:17  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 21 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
No bo się wypalam i komp mi świruje ;-; A musze rękę rozrysować bo trzeba skończyć art dla Yuu. Ale dziękuję Gavie <33

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.04.15 22:29  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 21 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Czo ten Pan J. taki słodziutki. |D

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.04.15 22:45  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 21 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Bo to Pan J. |: Nie widzisz tego jego złowrogiego łypnięcia? |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.04.15 23:04  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 21 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Widzę, widzę! Arcyrozkoszne!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 21 z 76 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 48 ... 76  Next
- Similar topics