Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 35 z 76 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 55 ... 76  Next

Go down

Pisanie 28.06.15 23:10  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 35 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
A ile chcesz!?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.06.15 23:46  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 35 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ile oferujesz?

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.06.15 23:47  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 35 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Trochę ponad dwie stówy :I

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.06.15 0:10  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 35 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Uuu, to nie wiem czy na stałe możesz go zabrać |:-

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.06.15 7:04  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 35 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Nie może. Już wykupiony i przykuty do kaloryfera. ~

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.07.15 0:28  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 35 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

Nie mogłam się powstrzymać, kiedy zobaczyłam TO.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.07.15 1:15  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 35 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Borze, leżę. Takie prawdziwe. xD

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.07.15 8:34  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 35 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Widziałam to wczoraj i już wtedy widziałaś, jaką miałam z tego bekę, ale nadal. KEEEK. XDDD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.07.15 1:45  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 35 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

Perspektywa tak bardzo. Tylko szkic i pewnie go nigdy nie skończę, ale... who cares~

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.07.15 1:49  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 35 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Co.
Przyznam, że rysowania Zero się nie spodziewałem, ale rany. Tak genialnie ci wyszedł, że aż musiałem przerwać pisanie na jego rzecz. Nie ogarniam, jak można tak rysować ubrania, ale dobra. Ta twarz, te włosy, to cieniowanie na oczach. No i szkic tła, co. Aż żałuję, że sam nie rysuję częściej, widząc jak za każdym razem twoja kreska robi się coraz lepsza. No. Kurde. Jest zajebisty.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.07.15 21:51  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 35 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dzięki, Take~

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 35 z 76 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 55 ... 76  Next
- Similar topics