Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 16 z 76 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 46 ... 76  Next

Go down

Pisanie 05.03.15 14:20  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 16 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ale to jest najlepszy wyraz ever! Mogłabyś narysować jakiś sequel do Deadman Wonderland, tam wszyscy mieli takie uśmiechy! <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.03.15 15:34  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 16 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Podoba mi się ręka z fajkiem. Ale Phill jest cwaniakiem i szują, a nie creepy pedofilem :<

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.03.15 15:36  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 16 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Nie wiem, nie znam go. Tak jak mówiłam, to jest moja lekka interpretacja, bo serio ciężko narysować kogoś, z kim, hm, nie miało się jednak do czynienia a w KP są jednak szczątkowe ilości informacji ~

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.03.15 15:42  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 16 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ważne, żeby ćwiczyć różne postacie, w tym też szuje~ Tak na przyszłość to ten, Phil jest dokładnie taki jak na avatarze, wykonane i potwierdzone przez autora, miau.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.03.15 20:48  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 16 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Co ja robię ze swoim życiem....

Bo karny jeżyk... :c - Page 16 R3OtTrJ

|:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.03.15 20:49  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 16 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Nudź się więcej, tak.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.03.15 20:50  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 16 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Aww~ (ambitny komentarz jest ambitny)

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.03.15 20:53  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 16 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ale ekstra. Zrób mi kiedyś takiego Growa/Hirokiego, to sobie na deva wstawię. >:c

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.03.15 20:55  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 16 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Bo karny jeżyk... :c - Page 16 FhwUBHF

Wersja poprawiona |:

Spoko, zaraz wezmę się za Growa. xD

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.03.15 20:58  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 16 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
To ja chcę Zero. ~

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.03.15 21:27  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 16 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Jaaaaaakie ekstra *^*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 16 z 76 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 46 ... 76  Next
- Similar topics