Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 15 z 76 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 45 ... 76  Next

Go down

Pisanie 01.03.15 23:10  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 15 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
No, dla mnie też młodo tu wygląda. Ale praca jest świetna, co już mówiłem. <3

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.03.15 23:12  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 15 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Yup, ma. Choć bardziej z tyłu, bo kończy się tuż nad uchem.

Dzięki, Take~ BO JA NIE UMIEM RYSOWAĆ DOROSŁYCH POSTACI! ;A; U mnie nawet Cronus wyglądałby jak jurny szesnastolatek! ._.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.03.15 0:04  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 15 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
... chcę to zobaczyć, narysuj kiedyś Cronusa. XD

A rysunek świetny! I fryzura mi się strasznie podoba.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.03.15 0:27  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 15 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dziękuję \o/

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.03.15 17:10  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 15 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Philip

Ja serio nie mam pojęcia jak wygląda, więc to moja swobodna interpretacja (bazowałam na krótkim opisie z KP, gdzie ma kobiece i młode rysy twarzy) |: I początkowo miał kucać, ale coś nie pykło. |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.03.15 17:17  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 15 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ale przynajmniej teraz ma swoją skałę! No i super ci ten szkic wyszedł, tak.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.03.15 17:25  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 15 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Tak. Jego własna, podręczna skała xD I dzięki, choć gryzą mnie jego ręce, ush.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.03.15 17:30  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 15 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
A mi się ręce właśnie podobają, hue. I włosy. I uśmiech. Chociaż Phila sobie inaczej wyobrażałem. W ogóle jakoś... starzej. Nie wiem nawet czemu.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.03.15 17:35  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 15 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
He he, uroczo.

Ja go sobie wyobrażałem tak. A Nathair przy okazji dzięki za uwagę o tym, że moja twarz jest nieklimatyczna ._.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.03.15 14:11  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 15 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Borze. Wygląda, jak takie dziecko psychola-badassa. To oczywiście komplement. @___@

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.03.15 14:17  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 15 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Miło, Gilbu. I ja też, ale nie umiem rysować starych postaci, więc... no. Wszystko u mnie wygląda tak samo, młodo i w ogóle ._.

Aww, dziękuję Mio ._. Taa, wnet każda postać będzie miała taki wyraz twarzy *parsk*

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 15 z 76 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 45 ... 76  Next
- Similar topics