Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 9 z 76 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 42 ... 76  Next

Go down

Pisanie 16.02.15 19:20  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 9 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
sjbbhjs ej, po prostu machałam penem. Najpierw pokolorowałam cały szkic w kolorze skóry, potem kolejne kolory ubrań, włosów itp. Potem cienie i... no. :c *wychodzi*

....

*wraca* I dziękuję ._.
I nie wiem, mam zapisane w formie 'roboczej', i jak będzie mi się chciało to może poprawię i zrobię z tego lineart, a potem dokładniej pokoloruję. Ale jak nie będę taką leniwą kluchą.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.02.15 20:37  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 9 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Aw, aw, AWWWWW <3
Ev, ja Cie kocham i wielbię za to, co Ty z kreskami czynisz. Po prostu. To wszystko jest zbyt piękne.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.02.15 20:45  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 9 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Bo zaraz walnę rumieńca. No i masz, walnęłam.
Dziękuję Lilo, cieszę się, że się podoba ._.~

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 22:00  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 9 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
UWAGA. Patrząc na ten szkic, uprasza się o włączenie oto tego utworu -> KLIK A oto szkic tajemniczego pana! Nie powiem kogo >D Huehue Tak. Tak to jest jak się słucha dziwnych piosenek i ma się posty do napisania.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 22:04  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 9 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
*ciągnie spodnie niżej*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 22:06  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 9 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Nie ma takiego rozbierania! D:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 22:19  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 9 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
*szuka chusteczek, przytrzymując krwawiący nos ręką* Bardzo ładnie, Ev. Bardzo.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 22:27  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 9 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
*Podaje jej chusteczkę* Dziękuję. Może jak mnie natchnie zrobię lineart. Tak. |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 22:37  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 9 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Och! o:
... och! o: *dołącza do Kot*
... ładnie!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 22:43  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 9 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Nie rozbierać! >:c I dzięki, Gav.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.02.15 18:03  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 9 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Bo kto powiedział, że Luka nie może być ani urocza ani kobieca?! >:c

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 9 z 76 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 42 ... 76  Next
- Similar topics