Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 46 z 76 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 61 ... 76  Next

Go down

Pisanie 18.01.16 0:17  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 46 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Pfff, próbować wciągnąć Growa do Łowców to jak wpychać Hawkingsowi gimnazjalny podręcznik fizyki. Facet ma więcej doświadczenia w przeszkadzaniu autorytetom niż wszyscy rebelianci razem wzięci.

Koloruj Ev, to ma potencjał! Broń wyszła Ci super.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 18.01.16 1:28  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 46 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Erich napisał:Pfff, próbować wciągnąć Growa do Łowców to jak wpychać Hawkingsowi gimnazjalny podręcznik fizyki. Facet ma więcej doświadczenia w przeszkadzaniu autorytetom niż wszyscy rebelianci razem wzięci.
:I
*nie wie czy się obrazić, czy uznać za komplement, czy dalej pamiętać opcję z odrzuceniem i uznać to za wyśmianie*

Ev, niech cię natycha na lineart i kolory. Musimy zacząć propagandować DOGS, bo ostatnio ni widu, ni chuchu. >DD

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 18.01.16 1:48  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 46 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Tak, wiem, nogi za krótkie |:

I dziękuję. Chociaż muszę się przyznać, że jeśli chodzi o broń to wzorowałam się na innej, bo nieumiebroniijeskrzywo. No. Ale ten. Jak się mnie smagnie batem to może ruszę dalej |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 18.01.16 9:49  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 46 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dawno mnie tu nie było. |:
Szkic mru, ale chibi... WOW. Więcej!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 18.01.16 12:44  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 46 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Pieprzyć nogi *dla niego zawsze wszystko wygląda dobrze*. |: Jest zajebiście! D:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 18.01.16 19:02  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 46 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Nathair napisał:Jak się mnie smagnie batem
... przeczytałam "betonem" i się zdziwiłam.

Jak dla mnie jest wręcz odwrotnie, wyprostowana noga wygląda dobrze, a zgięta ma trochę za długie udo. Ale to drobiazg.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.01.16 13:07  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 46 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dziękuję wam ;A;

A teraz.... bo Take mnie do tego zmusił >:c Prawdziwe oblicze RYANA.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.01.16 13:15  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 46 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Aprobuję tę wersję >D

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.01.16 13:19  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 46 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Nie wierzę. Te włosy... jak po lorealu. >D Ev heheszek lvl hard. |DDDD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.01.16 13:24  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 46 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Czy to nie przypadkiem projekt postaci ujawniony z nowego filmu Mahou Shoujo Madoki? >D

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.01.16 13:28  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 46 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Już nigdy nie zrobię z tobą collabu. |:

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 46 z 76 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 61 ... 76  Next
- Similar topics