Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 38 z 91 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 64 ... 91  Next

Go down

Gryzł wilk razy kilka... pogryźli i wilka. - Page 38 Giphy

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Nice! Linia konturu, tak ramiona-biust-talia-biodra jest fajna, dobrze wyszła, bardzo realnie. I rana na boku <3

Tylko, taka jedna uwaga - te kreski nad spodniami. W takim układzie to one występują raczej u facetów, u dziewczyn powinny być trochę bardziej rozszerzone na boki. Zgodnie z linią miednicy. Coś bardziej jak tutaj (wiem, wiem przykład straszny pod względem proporcji, ale szybko się wyszukał).

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

@ Yuu: arigatou.
@ Lil: wyszła ci milion razy lepiej, niż jak ja rysowałem. xD Ukradnę wzór w takim razie.
@ Nate: ... ja... nie wiem. Znajdę ci jakiś pro gif, ale to jak skończę rozprawkę na polski.
@ Luka: chyba wiem o co chodzi. Takie bardziej "V" w zmarszczeniach? edit: a nie. Nie chodziło o spodnie, tylko o to tam wyżej. Shh. Czytanie ze zrozumieniem się połamało przy ukłonie. Dobra. Ale widzę różnicę. Poprawię, jak się wezmę do tego artu. Dzięki!

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Nie ma to jak walnąć jakąś nogę na odczepnego i się dowiedzieć, że dobrze wyszła xD Korzystaj z niej do woli, cieszę się że się przydałam :3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

JASHjkhaskhsdjkhdjk. D: Jaka ona jest śliczna! *przebudziła się i przegląda prace* ...! DD:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

@ Lil: no tak bywa.
@ Kot: don't.

Takanori & Gilbert (szkic)
Znowu tylko szkic, no ale.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

GFRUYDSJFKSDFDKFOKOSDF. Tak. <3 Już wychwaliłem i nie wiem, co ci jeszcze powiedzieć. No boskie to jest, no. ._.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Podpisuję się. ._. I twoja kreska jest taka cudowna, że mogłabym patrzeć na nią godzinami. Serio. W ogóle patrząc na ten rysunek strasznie żałuję, że nie było mi dane śledzić ich losów i... i... to drżenie Gilberta jest tak urocze. ;-;

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

@ Take: wreszcie ci coś narysowałem, ale tak jak mówiłem: Takanori w ogóle mi nie chciał wyjść. W sumie wszystkie twoje postacie są ciężkie do rysowania, bo nigdy nie wiesz, czy nie wyjdzie ci za młodo/staro. To twoja wina. |:<
@ Rhy: kurde, dzięki. Chociaż nie dostrzegam tej cudowności. Za to non stop mnie coś w niej denerwuje. Jak nie twarze, to włosy, jak nie włosy, to ramiona, jak nie ramiona to... Ale zacząłem się przyglądać różnym dziwnym mangom (wczorajsza podbiła moje serce) i zobaczymy, czy jakoś mi to pomoże.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Piękne, piękne, piękne, nawet mi się spodobało. A wiecie co? Może sobie go nawet gdzieś zapiszę, żeby móc do niego wracać i podziwiać jak rysujesz ._.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Kłaniam się w pas.
I nie zapisuj. To tylko szkic. Jeszcze w pewnym momencie zacząłem się w nim gubić i zmieniłem kolory Takanoriego na szary, bo z natury szkic zaczynam kolorami, a dopiero lineart jest czarny.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 38 z 91 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 64 ... 91  Next
- Similar topics