Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 20 z 91 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 55 ... 91  Next

Go down

Aksjagsjhgasdasjd *o*

Piękne :"D

*poruszona tym, że ktoś ją narysował*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Hana
Ta profesjonalna propaganda.
I tak, widzę sporo niedociągnięć i nawet to poprawię. Ale to pewnie w nocy. Albo jutro. To nie tak, że posty wzywają. Skąd.

@Sette: dzięki. I tak. Baza daje dużo. Ale i tak najlepszym uczuciem na świecie byłaby świadomość, że wiesz co robisz, gdy nakładasz cienie. xD Ev miała mi dać tutorial, ale niee... woli się walać po moim pokoju.

@Hana: yey. Dobrze, że się podoba. Pomysł z Night Tales Deceive. D:< Chociaż jak teraz na to patrzę, to "DOGS" mogło być napisane w kanie.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Grow, chyba tego jeszcze nie mówiłam. Świetnie rysujesz. (aż to podkreślę)
Rysunek Natalie i Blight'a był cudowny. (Wiem, że dodałeś to dość dawno temu, ale wtedy nie udzielałam się na forum i bałam się pisać.)
Inne dzieła też są piękne. Jeszcze nie widziałam wszystkich, ale przeglądam je w wolnym czasie.
Mam nadzieję, że znajdziesz czas na narysowanie którejś z moich postaci. Chętnie zobaczyłabym, jak ich widzisz i jak wyglądają w twoim wykonaniu.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

HFUDSJIFSKD. Wow. Weź. Teraz już całkiem zwątpiłem w siebie. Ale to jest świetne. I zajebista koncepcja, aww. <3
Tak, odpisz mi i potem kończ. Albo rysuj coś nowego. Ja tu już namiot rozbiłem i będę czekał na więcej, ha!

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

//Zero propagandy, zero. :"D

Woaaa, brak mi słów ;_;
W moich pracach zawsze brakuje cienia. Teach me, master. ;____;

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

*Rozbija namiot obok Take* Tak, chcemy więcej. Odpisz Take, potem mnie i rysuj więcej |:

jsnjsnoajnaz i kto tu kogo powinien uczyć rysować <3 Genialna. Aż zwątpiłam w siebie i art, który aktualnie koloruję. Świetne <3

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

@Natalie: yup, nie ma sprawy. Szkic mogę machnąć od ręki. Z kolorami (a już w ogóle tłem) jest więcej roboty, więc pewnie za szybko się za coś podobnego nie wezmę. Jak mi podasz kogo chcesz, z kim, co ma(ją) robić i... nie wiem. Co chcesz. Ubrania, przedmioty, coś, tego - pisz, postaram się sprostać wymaganiom. Możesz też zostawić wszystko mi. Tak.

@Take: stahp. Będę musiał zacząć coś nowego, bo muszę się wyrobić... a jutro pożyczam tablet. D':

@Hanako: no mówię, że zero. Ale jak już u nas jesteś, to można cię wykorzystać jako ikonę, theh. I ja nie umiem cieni. Akurat zawsze walnę nie tam, gdzie trzeba. Ale speedypainty dużo dają. Ponoć.

@Ev: don't. |:< Ty koloruj, a nie marudzisz. Tym bardziej, że masz żywsze kolory. Powaga, nie wiem, jak wy je wybieracie, że są takie ładne.

Dzięki.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Nie pożyczaj! I RYSUJ, tak. Pewnie dasz radę. Skoro już dziś tyle dałeś to kolejny rysunek to pestka. <3 I też chcę lekcje, sensei.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

No już obiecałem. D:< Poza tym to ma być ciekawy człowiek (z fikuśny irokezem), więc tym bardziej chcę zaryzykować.

Nah. Najpierw posty. Miałem wyjść na zero. *nadal w to wierzy*

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Co do rysunku Nat. Może być sama albo znowu z Blinkiem. Zwykle nosi koszule z podwiniętymi rękawami, kamizelki, rurki i glany lub chodzi tylko w za dużym t-shircie.
Sytuacja i pozycja, dowolne.
Właściwie, chętnie zobaczę cokolwiek wymyślisz.

PS: Blinek, chyba też chce się znaleźć na rysunku.
PS2: Trzymam kciuki w sprawie pisania postów i "wyjścia na zero".

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Bli zawsze chce być na arcie, a akurat jego szczególnie nie umiem. |'DD Ma za trudną fryzurę. Najwyżej znowu będzie wersja z lat młodzieńczych, kiedy jeszcze nie był swoim ojcem, hue. I ruszę z tym jak złapię znów wenę.

edit: łybydyb. Dzięki. Wyrabiam normę, chociaż ciebie i tak nie doścignę. Jak można prowadzić tyle wątków i być na bieżąco?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 20 z 91 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 55 ... 91  Next
- Similar topics