Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 11 z 91 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 51 ... 91  Next

Go down

Whoa... Świetnie ci wyszedł... I ta krew... I tak bardzo w stylu Al'a ten ściskany w dłoni chleb.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Dude. *kiwa głową z uznaniem* Masz u mnie stek.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Mio, rozmiotłaś mi temat. |: Sklej go z powrotem. Był pierwszym tematem przebijającym 1000 postów, przy okazji nie będąc rozczłonkowanym, jak święty Stanisław (ohoh, porównania-żarciki humana, borze). Chociaż... stek jest bardziej ujmujący.

Kot, ja nie panuję nad pozami. Zawsze wszystkie są rysowane na zasadzie: "Łohohoh, kreska. Piękna. Boże, a obok niej druga... To już para. Tak, widzę na tym arcydziele Taihen i Kitsune, biegnące leśną łąką w towarzystwie jeleni i kuropatw. Zdecydowanie". Potem dochodzą inne dziwne kreski i okazuje się, że nie ma ani jeleni, ani kuropatw, ani nawet biegu leśną łąką. Zresztą już nie raz było tak, że zacząłem rysować postać X - dajmy na to, Mio; z tego trochę mi się pokręciły włosy, coś tam odpadło, coś przyrosło i nagle... whut... Blight, co tu robisz. Wyjdź. Już parokrotnie zaczynałem Teruva i raz mi nawet z niego wyszła niezła laska. Ale miała guza. Chyba groźnego, z przerzutami. Wolałem ją od razu wykończyć.

Ev, też bym go brał. Nadal chcę z nim pisać. Zajebista postać. ~

Bligh, ano. Też mi się Al właśnie kojarzy z takim... brakuje mi określenia, a niby mam być humanistą... takim kimś, tak. |:< Żarcie najważniejsze.

Krew wam wszystkim dziękuje, rumieni się, jeszcze jeszcze czerwieńsza, jak widać. I jeszcze nie wiem jak, ale spróbuję wyleczyć nieszczęsne postacie z wodogłowia... na dniach jakoś...

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

... tak. Rin (koleżanka) poprosiła mnie, żebym narysował ją w wersji Magical Girl, przy czym miała dla mnie zrobić projekt stroju, bo sam jestem ciota w takich medżik uniformach. Tutaj do wglądu macie jej wersję, przy czym przyznam, że nie bardzo orientowałem się, jak narysować dół koszulki, spodenki i to... tam na górze. Przed chwilą jak jej pokazałem szkic, to mocno pokręciła nosem; głównie na fragment góry koszulki, bo - jak się dowiedziałem - to jest gorset i jest połączony jakoś z peleryną, ale niespecjalnie ogarnąłem (halo, halo, męski umysł), więc... tego. Może jak mi to bardziej rozrysuje, to zrozumiem, o co chodzi z tym połączeniem. ._. Tymczasem: Rin.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

No i gdzie te kolory? Whh. Ale już mówiłem, że super wyszła. I buty też się udały. Brawo, Gilbu. <3 Zresztą komu potrzebny gorset. Może być w innym ubraniu!

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

O i fajnie wyszła.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

... spokojnie. Na razie lineart. I tak jestem wykończony. Nie umiałem narysować jej butów i ręki... Odpoczynek. |"< Poza tym mam jeszcze na jutro dwie rozprawki do napisania. Nanana, oczywiście, że nie zaniedbuję szkoły na rzecz jakichś pierdół. Skąd.

Dzięki wam.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Ja tam nie widziałam gorsetu nawet na jej wersji, więc to jej niedopatrzenie! :c *rzuca mu już dwa steki* Łapaj.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

*łaps steka*

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Aww~ Ja już mówiłam, że mi się podoba i jest strasznie słodka. Nie mogę się doczekać wersji pokolorowanej.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Growlithe. Boże, co. Ale tonfa mi wyszła... xD

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość