Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 7 z 21 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21  Next

Go down

Pisanie 14.07.15 2:54  •  Go, and fuck yourself.  - Page 7 Empty Re: Go, and fuck yourself.
x Od: Charles.
x Treść: في ديك مضحك.

x Treść: Do ostatniej chwili się łudziłem, że znasz arabski. Na szczęście znalazłem opcję ze zmianą języka.

x Treść: Horoskop tygodniowy 13.07.2015 - 19.07.2015
Będziesz w świetnej formie, żadne sprawy nie będą zbyt trudne. Tylko nie zaczynaj wielu spraw naraz, ponieważ żadnej nie doprowadzisz skutecznie do końca. Ważne sprawy załatwiaj do czwartku. Od piątku możesz nieco zagubić się w sennej atmosferze. Uważaj, aby niczego nie zgubić i nie pomylić się podczas płacenia rachunków. Możesz mieć wrażenie, że nie możesz nadążyć za wydarzeniami. Podczas weekendu w sprawach miłości wiele się będzie działo, możliwe odkrycie sekretów lub ustalenie ważnych planów. Wystrzegaj się zazdrości, bo niedzielne nieporozumienia mogą mieć bardzo dalekosiężne skutki.

x Treść: Masz? Bo znów mi ścięło sieć. v:

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.07.15 2:55  •  Go, and fuck yourself.  - Page 7 Empty Re: Go, and fuck yourself.
x Treść: I chwila. Muszę biec po małą.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.07.15 3:04  •  Go, and fuck yourself.  - Page 7 Empty Re: Go, and fuck yourself.
x Treść: U mnie wyszło, że niedziela to świetny czas na flirty. Co robisz w weekend?

x Treść: No mam. Sam uprowadziłem. v: Może nie do końca córka, ale prawie. Co do obiadu... nie wiem, nie znam się. Mięso głównie jem. Dla mnie creepy jest to, że uważasz, że wciąganie makaronu jest creepy. Niby z której strony? Że wygląda jak flaki?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.07.15 13:15  •  Go, and fuck yourself.  - Page 7 Empty Re: Go, and fuck yourself.
Sheridan napisał:Nathair, mój aniołku! Włożyłeś sweterek zanim wyszedłeś z domku? Jest zimno na dworze, musisz na siebie uważać. (⊙﹏⊙)

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.07.15 13:18  •  Go, and fuck yourself.  - Page 7 Empty Re: Go, and fuck yourself.
Sheridan napisał:Nie jesteś głodny? Może ciocia coś przyniesie? (◕‿-) Ostatnio w ogrodzie wyrosły mi śliczne truskawki~.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.07.15 13:24  •  Go, and fuck yourself.  - Page 7 Empty Re: Go, and fuck yourself.
Sheridan napisał:A posprzątałeś w pokoju? ᇂﮌᇂ) Ciocia nie będzie sprzątać po Tobie całe życie.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.07.15 13:28  •  Go, and fuck yourself.  - Page 7 Empty Re: Go, and fuck yourself.
Sheridan napisał:Nie uwierzę bez zdjęcia. ●︿●

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.07.15 13:35  •  Go, and fuck yourself.  - Page 7 Empty Re: Go, and fuck yourself.
Sheridan napisał:...a może chcęęęę~.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.07.15 13:38  •  Go, and fuck yourself.  - Page 7 Empty Re: Go, and fuck yourself.
Sheridan napisał:Za truskawki, kochanie. Za truskawki. |:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.07.15 13:43  •  Go, and fuck yourself.  - Page 7 Empty Re: Go, and fuck yourself.
Sheridan napisał:No to może przyniosę Ci też kwiatuszki? Pewnie masz na nie apetyt.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.07.15 13:48  •  Go, and fuck yourself.  - Page 7 Empty Re: Go, and fuck yourself.
Sheridan napisał:Nie moja wina, że zeżarłeś mi wtedy pół kwietnika.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 7 z 21 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21  Next