Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 6 z 21 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21  Next

Go down

Pisanie 08.07.15 1:06  •  Go, and fuck yourself.  - Page 6 Empty Re: Go, and fuck yourself.
x Od: nieznajomy numer
x Treść: Jasna cholera. Życzyłeś mi ostatnio udanego dnia. Jakiś pechowy jesteś? Straciłem dla ciebie kumpla i możliwość randki. A pachniała bzem. Chociaż opowiedz mi kawał.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.07.15 1:19  •  Go, and fuck yourself.  - Page 6 Empty Re: Go, and fuck yourself.
x Treść: Najgorsze jest to, że to tak głupie, że aż śmieszne. Dobra. Spadam do roboty, pechowcu. Napiszę jak wrócę.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.07.15 4:27  •  Go, and fuck yourself.  - Page 6 Empty Re: Go, and fuck yourself.
x Treść: Chwasty same się nie wyplenią. Ktoś musi to robić. Teraz mam przerwę, póki nie zjawi się nowa dostawa i trochę zaczynam się nudzić. U ciebie też gorąco jak na patelni u diabła?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.07.15 6:04  •  Go, and fuck yourself.  - Page 6 Empty Re: Go, and fuck yourself.
x Treść: W sumie nie do końca. To raczej takie hobby. I skoro tak, to mam dobrą wiadomość. Ma się ochłodzić. Nawet słyszałem, że będą burze, choć przez jeden wredny incydent nie przepadam już za wyładowaniami elektrycznymi.

x Treść: Dostawa. Znikam na godzinę czy dwie.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.07.15 4:32  •  Go, and fuck yourself.  - Page 6 Empty Re: Go, and fuck yourself.
x Treść: Nie przepadam. Po prostu. Jakiś wewnętrzny uraz. Nie możesz zadzwonić do znajomego? Albo wroga? Ktoś musi wylać na ciebie kubeł zimnej wody.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.07.15 2:03  •  Go, and fuck yourself.  - Page 6 Empty Re: Go, and fuck yourself.
x Treść: Brzmi depresyjnie, heheh. Załatwić ci niezłego psychologa? Co prawda w wolnych chwilach zarzyna świnie, ale wykształcenie to wykształcenie. Uroczy z niego typ.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.07.15 2:09  •  Go, and fuck yourself.  - Page 6 Empty Re: Go, and fuck yourself.
x Treść: Szlag. Masochista? I skuteczny. Uwierz. Straciłbyś dla niego głowę.

x Treść: Właśnie. Jak mam cię zapisać?

x Treść: Kurwa. Ścięło mi telefon.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.07.15 2:16  •  Go, and fuck yourself.  - Page 6 Empty Re: Go, and fuck yourself.
x Treść: Daj spokój. Piszę do ciebie z cegły. Doceń wysiłek jak wkładam, żeby napisać SMS-a do gościa, który wyrywał mnie metodą na "pomylony numer". Poza tym burzę mam. Pewnie będzie mi tak ścinało. Dobrze, że pakiet sobie kupiłem i mam darmowe do wszystkich.

x Treść: Charles. W ogóle miałem kumpla Colina. Był kujonem i nosił wysokie skarpety... i gacie pod pachy. Coś, tego?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.07.15 2:31  •  Go, and fuck yourself.  - Page 6 Empty Re: Go, and fuck yourself.
x Treść: To propozycja? || Jestem Charles, student informatyki, lat 68, w wolnych chwilach jodłuję i tkam. W pasie 5 centymetrów, więcej pod pasem. v: Okulary tylko do czytania.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.07.15 2:39  •  Go, and fuck yourself.  - Page 6 Empty Re: Go, and fuck yourself.
x Od: Charles.
x Treść: Rudy? Pewnie. Najwidoczniej urok działa też w drugą stronę.

x Treść: Ej, mam w telefonie funkcję z horoskopem. Jaki jest twój znak zodiaku? Panna czy Baran?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.07.15 2:46  •  Go, and fuck yourself.  - Page 6 Empty Re: Go, and fuck yourself.
x Treść: عاهرة، واللغة في الخلية تحولت إلى العربية.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 6 z 21 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21  Next