Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: My

Strona 2 z 19 Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next

Go down

Pisanie 30.09.13 13:27  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 2 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Jo napisał:Sushi nie robię, bo nie wiem jak :'3 Ale jadłam i bardzo mi posmakowało. Ba, muszę w końcu jakoś się nauczyć je robić ^^
    To wcale nie jest takie trudne jak się wydaje. (Największy problem jest z płukaniem ryżu, co potrafi mi zająć nawet 40 minut. :c) Polecam tą stronę. ♥

Satoru napisał:x mam bardzo niską samoocenę, szczególnie jeśli chodzi o pisanie /rysowanie czy inne formy twórczości własnej ; w ;
    Pjonteczka! :C

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.09.13 18:16  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 2 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
J.C napisał:Wstyd. Hańba. Spłoń. Cofam koparkę. Umrzyj na brak samooceny.
Dzięki! Będę pamiętać.

Luxferre napisał:Jestem piekielnie leniwy. Rzadko robię coś bez odpowiedniej motywacji.
Jo napisał:Leń ze mnie.
Satoru napisał:Leń ze mnie potworny.
Pjona wam wszystkim.

Luxferre napisał:Moje postaci z charakteru mają jakieś... 80% ze mnie.
Skąd ja to znam, khu? Może moje nie mają tyle, ale też sporo w nich uświadczy się... Mnie.

A by nie było zbytnio offtopu:

- Jestem aspołecznikiem. Nie znoszę wszelakich imprez czy czegokolwiek.

- Wychodzę z założenia że nie mam po co obchodzić urodzin, bo i tak będą za rok (wbrew pozorom, dosyć optymistyczne).

- Uznaje się za niepotrzebnego nikomu, ale to chyba do samooceny idzie.

- Ludzi takich jak ja określa się "audiofilami". Bynajmniej nie gwałcę się (ani nikogo) dźwiękami, heh. Audiofile to ludzie którzy (podobno) potrafią słyszeć dźwięki spoza zakresu słyszalności ludzkiego ucha. Niestety, nie jest to przyjemne i mogę ten fakt zaręczyć swoim słowem... I bólem oraz zgrzytaniem zębów przy każdym z tego typów dźwięków.

- Choć często mam wrażenie bycia obserwowanym (zaczątki schizofrenii?) to nie bardzo mnie to obchodzi.

- Jestem uzależniony od muzyki. Przy wszystkim co się tylko da, słucham muzyki.

- Łapię się na tym że słuchając muzyki, nieświadomie śpiewam... Co prawda bardzo cicho, ale... Co będzie jak się nie złapię na tym i zacznę na głos? (Prawie jak panika.)

- Pomimo iż mam od cholery słabości, potrafię dojrzeć w tym zaletę. Wyróżnianie się na tle innych... Tak, to się przydaje, hm.

Pewnie coś jeszcze się dopisze w czasie.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.10.13 21:41  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 2 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Caro napisał:♦ Jestem niechlujem, lubię burdel i niczego nigdy nie kończę.
Ja w pewnym stopniu tak mam z życiem realnym. Zacznę zadanie domowe: nie ruszę do końca, choćby zostało mi ostatnie zdanie. Talerze z biurka sprzątnę dopiero, jak zacznie mi się wykluwać nowe mikro życie. I tak dalej. Praktycznie tylko wobec prac plastycznych i pisemnych jestem pedantem. ._.

Lentaros napisał:
J.C napisał:Wstyd. Hańba. Spłoń. Cofam koparkę. Umrzyj na brak samooceny.
Dzięki! Będę pamiętać.
Nie masz pamiętać, tylko to zrobić.

Lentaros napisał:
Luxferre napisał:Moje postaci z charakteru mają jakieś... 80% ze mnie.
Skąd ja to znam, khu? Może moje nie mają tyle, ale też sporo w nich uświadczy się... Mnie.
Pjona, chłopaki. Moje może nie tak dużo, ale 50% z pewnością.

Satoru napisał:x jestem nieśmiała / wstydliwa przez co mało się wypowiadam w większych grupach ludzi
x mam bardzo niską samoocenę, szczególnie jeśli chodzi o pisanie /rysowanie czy inne formy twórczości własnej ; w ;
1) Owww. Kochane.
2) A niesłusznie. Rysujesz obłędnie. Twój av jest taki oryginalny. Rany, też chciałbym umieć rysować (...) uszy.

• Uwielbiam wysłuchiwać ludzi, mających problemy. Poważne problemy, które posiadają pewne podłoże, przyczyny, skutki, które mają sens i uzasadnienie. Z kolei strasznie się irytuję, gdy ktoś truje mi o pierdołach lub tak zwanym "nie mam problemów, ale umiem je sobie wymyślać, chodź, opowiem ci o pierwszej pięćdziesiątce. Numer pierwszy, drogi pamiętniczku: dziś swędzi mnie lewy łokieć (...)"
    • Zwierzęta ― kocham? Jestem chory na ich punkcie.
    • Dwa razy w życiu usłyszałem, że gdybym miał być zwierzęciem byłbym psem, bo lecę na każde zawołanie do ludzi, których kocham, heh.
    • Jestem niskiego wzrostu, co osobiście bardzo mnie irytuje.
    • Nie przepadam za słodyczami.
    • Chcę mieszkać na skraju lasu, z dala od ludzi, od hałasu... bliżej natury.
    • Trudno mi wcześnie wstać z łóżka, ponieważ często zarywam noce, heh. W dodatku, zdarza mi się czasami usnąć w dzień i piekielnie trudno mnie dobudzić. Nawet budzik nie działa już takich cudów jak kiedyś. Wielu pewnie potwierdzi. I potrafię zasnąć dosłownie wszędzie.
    • MUSZĘ coś robić. Jestem nerwowy, a to mnie uspokaja. Gdy wychodzę na scenę, koniecznie muszę trzymać coś w dłoni. Najlepiej długopis lub coś równie podłużnego, czym będę mógł obracać, bawić się, macać etc. W domu za to, gdy za nic się nie zabieram, muszę coś gryźć, zgniatać, stukać sobie tym o biurko lub ścianę. To irytujące.
    • Nigdy nie piszę pierwszy do osób na gg, chyba, że rzeczywiście mam jakąś sprawę (lub kogoś niesamowicie lubię?). I to wcale nie dlatego, że nie chcę rozmawiać. Po prostu nie.
    • O. Piszę dziwne wyrazy. „Duh”, „sth”, „wh”, „wrr”, „meh” i tym podobne, które są teoretycznie słowami dźwiękonaśladowczymi, ale...
    • Kiedyś myślałem, że umiem gotować, piec, smażyć [dobre sobie, co?]. Do czasu, aż zrobiłem ciasteczka, które moim zdaniem były świetne, dałem je dziewczynie, a ona je wywaliła do kosza i powiedziała, że są ohydne. Serduszko Jacka przestało bić, he. Nie no. Rodzina mnie oszukiwała, że umiem.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.10.13 0:35  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 2 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Lentaros napisał:
- Wychodzę z założenia że nie mam po co obchodzić urodzin, bo i tak będą za rok (wbrew pozorom, dosyć optymistyczne).
- Choć często mam wrażenie bycia obserwowanym (zaczątki schizofrenii?) to nie bardzo mnie to obchodzi.
- Jestem uzależniony od muzyki. Przy wszystkim co się tylko da, słucham muzyki.
Ach tak bardzo jak ja <3

Dobra to coś od siebie:

• Czasami się czuję jakbym miała parę osobowości (każdą z nich widać w pojedynczych moich postaciach).
  • Kocham śpiewać.
  • Szyję, chodzę do szkoły krawieckiej i przyjmuję zamówienia-autoreklama zawsze dobra.
  • Ludzie często mi się zwierzają od tak nawet jeśli mnie to nie obchodzi.
  • Nie porusza mnie śmierć ludzi, ani zwierząt (nigdy nie miałam zwierzaka).
  • Jestem przeklętą masochistką i denerwuje mnie jak ludzie mówią coś aby tego nie robić-tak tnę się.
  • Wypowiadam swoje prawdziwe myśli w muzyce, którą aktualnie słucham.
  • Nienawidzę się zwierzać ludziom i nie da się mnie do tego zmusić.
  • Jestem bardzo nerwowa, ale wyładowuje się przez przeklinanie.
  • Palę od 4 lat i piję od 5 przeklinam od 8.
  • Nie mam zaniżonej samooceny, ale nienawidzę swojej psychiki i chcę ją zabić.
  • Czasami jak mi odbija zachowuję się jak naćpana, psychiczna, pijana lub jak niewyruchana nimfomanka.
  • Kocham koty i jak widzę, że ktoś chce im coś zrobić zaraz wyskakuję z pięściami.
  • Ludzie porównują mnie z kotem bo chodzę własnymi ścieżkami i jestem indywidualistką.
  • Mam w sobie jakieś porządne zaczątki sadyzmu.
  • Nie lubię monogamii- i nie wiem czemu tu to piszę -.-
  • Cierpię na okresowe bezsenności.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.10.13 1:33  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 2 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Nie porusza mnie śmierć ludzi, ani zwierząt (nigdy nie miałam zwierzaka).
Kocham koty i jak widzę, że ktoś chce im coś zrobić zaraz wyskakuję z pięściami.

A jakby ktoś chciał zabić kota? xD
Z ciekawości.~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.10.13 12:23  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 2 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Jakby ktoś chciał zabić kotka to nie zdąży bo ja go zabije ^^

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.10.13 15:57  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 2 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
ღ Nie lubię kawy.
ღ Nie lubię gumy do żucia.
ღ Nie lubię herbaty bez cukru.
ღ Nigdy nie piłam alkoholu ani nie paliłam papierosów, nie mówiąc już o ćpaniu (i nie, mimo wszystko nie jestem nołlajfem. XD)
ღ Lubię masło orzechowe.
ღ Moje postaci wyglądają zupełnie inaczej niż ja, ale pod względem charakteru mamy wiele wspólnego. Zawsze. Mniej lub więcej, ale, cholera, nie potrafię grać złymi, zepsutymi ludzikami. Nie próbowałam, ale myślę, że by mnie to po prostu męczyło.
ღ Jak się porządnie wkurzę, to tylko zmawiać paciorek, żebym nie zaczęła, jak Lux, rzucać krzesłami. ;_; Okropna się wtedy robię, ale... tak nie potrafi mnie wnerwić nikt poza moim bratem bliźniakiem.
ღ Tak, mam brata bliźniaka i chętnie bym się go pozbyła na rzecz słodkiej młodszej siostrzyczki. *u*
ღ Nie cierpię horrorów w typie "Ludzkiej stonogi". Wytwór chorej wyobraźni jakiegoś psychola, a fe. ;;
ღ Nie jestem pedantką, ale irytuje mnie, kiedy ludzie robią głupie błędy, np. "tą książkę", "w każdym bądź razie" czy mylenie słów "bynajmniej" i "przynajmniej". To takie najczęściej spotykane. ._.
ღ Lubię czytać książki fantasy, detektywistyczne i podróżnicze.
ღ Mam 172 cm wzrostu i zawsze chciałam być niższa. Zazdroszczę niziołkom, bo bycie niskim jest urocze. -n-

Corinne napisał:Mam mega zaniżoną samoocenę. Jedyne, co w sobie lubię, to moje włosy.
Oh gawd. Mam tak samo. |D

Liquorice napisał:Niska ze mnie osoba, więc wszyscy mnie czochrają po głowach, co tak naprawdę bardzo lubię, choć na zewnątrz wygląda to zupełnie inaczej.
To ile Ty masz tych głów? QQ

J.C. napisał:Chcę mieszkać na skraju lasu, z dala od ludzi, od hałasu... bliżej natury.
Same here. c:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.10.13 16:39  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 2 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
a więc i powiem coś o sobie D:

1. Miałam zaczątki depresji, czasem nadal mam ^^''
2. W realu jestem cholernie denerwująca (mało kto ze mną wytrzymuje <3)
3. Strasznie ciężko zdobyć moje zaufanie (czyli między innymi praktycznie na wszystkich mam wyje*ane)
4. Lubię smak krwi *^* (tak, jestem świrem xd)
5. Nie lubię żartów o blondynkach (którą jestem) T^T to mnie rani!
6. KOCHAM, KOCHAM czytać PRZERÓŻNE książki :3
7. Uwielbiam seriale: Breaking Bad, The Walking Dead, Grę o Tron, Słodkie Kłamstewka i Plotkarę @@
8. Nienawidzę, nie cierpię, nie znoszą jak ktoś mi mówi ''palisz/pijesz/ćpasz?'' (oczywiście niczego nie próbowałam bo uważam to za świństwo xd) Wtedy mam ochotę tą osobę zabić .__.
9. Mam dziwne, psychiczne myśli o mordowaniu innych <3
10. Zawsze chciałam mieć wizytę u egzorcysty *^* (dla śmiechu)
11. Uważam, że życie jest kompletnie nudne, monotonne i przewidywalne :3
12. Nie jestem rasistą! >>
13. Zajmuję się pisaniem trzech książek <3 mój rekord to 200 str. *^*
14. Wierzę w Boga, ale nie w kościół :3 (chociaż momentami w nic nie wierzę .__.)
15. Uwielbiam jak ludzie chwalą mój kolor oczu O.o
16. Kocham mojego piesiulka *Xena, 10 lat, kremowy labrador* Jeśli mi zdechnie to popełnię samobójstwo TTT^TTT
17. 173 cm. Jakoś lubię mój wzrost Oo
18. Uwielbiam samotne wędrówki do lasu (ale boję się na nie chodzić) XDD
19. Sądzę, że będę żyła wiecznie w młodym wieku (lol xd)
20. Mam cholerny strach przed trupami (wszelkiego rodzaju zombie) Gdy się ich naoglądam, mam niezłe zwiechy i boję się wychodzić z pokoju. Mam wtedy ochotę skoczyć przez okno >3
21. Nie, nie jestem nołlajfem ._. chyba.
22. Uwielbiam wygłupy z moja przyjaciółką, wtedy kompletnie siebie nie poznaję :3 Chce się żyć! ;-;
23. Kiedy jestem sama, ogarnia mnie wielki smutek >,<
24. Mam dziwny sentyment do chłopaków z czarnymi dłuższymi włosami .__.
25. Nigdzie nie ruszam się bez telefonu i słuchawek. Bez muzyki, życie jest nic warte ;-;
26. Nienawidzę chemii, matmy, fizyki i geografii .0.
27. Jestem strasznym leeeniem.
28. Moje postaci ani trochę mnie nie przypominają. No może czasami...jakoś lubię grać kim innym.
29. Jestem strasznie wrażliwa na dźwięk, słyszę praktycznie wszystko (nawet to czego nie chcę ;-;)
30. Wstawiam mase emotikonów xd
31. W II gimnazjum koleżanka postawiła mi haka.... I ZŁAMAŁAM SZYJĘ .__. tak, złamałam i żyję xd
no to chyba wszystko... xd

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.10.13 20:37  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 2 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
1. Jestem agnostykiem.
2. Pierwsza zasada agnostyków i ateistów: Nawet jeśli nikt Cię nie pyta, zaznaczaj wyraźnie, że jesteś agnostykiem/ateistą (skreślić niewłaściwe).
3. Moja dusza ma postać poety-mizantropa.
4. Terefere, te Wasze depresje, ja o swoich nie będę mówiła, khe.
5. Mierzę 153 centymetry wzrostu. Jakoś swojego wzrostu nie lubię, w sumie.
6. Ludzie nie klepią mnie po głowie, bo widzą moją ponurą minę.
7. Gdy chodziłam do szkoły, nienawidziłam geografii jak psa (nie lubię psów, swoją drogą), za to moim ulubionym przedmiotem była historia.
8. Nie lubię swojego kota, bo z charakteru jest zbyt podobny do mnie (i jest klonem kota Growlithe). Amen.
9. Słucham metalu, a noszę różowe skarpetki w żółte błyskawice i tęcze.
10. Ludzie w autobusie dziwnie na mnie patrzą, chociaż nie mam defektu twarzy, a starsze panie mi mówią, że ładnie się ubieram.
11. Osoby z otoczenia mówią mi, że jestem niemiła, ale to wierutne kłamstwa i oszczerstwa!
12. Mam słodki głos. AHAHAHAHA.
13. Moje IP mówi, że mieszkam w województwie zachodnio-pomorskim we wsi Warząchewka. Hoduję tam owce razem z Akeru.
14. Niestety, IP to również kłamca, bo mieszkam w Krakowie.
15. Mam popsuty telefon, który usuwa wiadomości i zabrania mi wpisywać numery.
16. Rozmiar buta 38.
17. Jestem sceptycznie nastawiona do reszty społeczeństwa i mam złe zdanie o większości ludzi na starcie. Dlatego też ciężko mi nawiązywać nowe znajomości.
18. Jestem egoistką o wysokiej samoocenie.
19. ... i realistą. Wspominałam, że nienawidzę ludzi i reszty świata?
20. Nic tylko przejść na mroczną stronę mocy. I WANT TO BE EMO. A tak poważnie, to tępię całą sobą tą subkulturę.
21. Jestem nietolerancyjna.
22. Nie lubię murzynów.
23. Mam czarny humor.
24. ... i czarne spodnie.
25. Znam na pamięć Gaude Mater Polonia.
26. Wysoki poziom hejterstwa we krwi.
27. Swoją drogą grupa krwi BRh-
28. Nie lubię koni, chomików, szynszyli, żółwi, koszatniczek, kucyków, rybek, psów, małych psów, szczekających psów i psów.
29. Za to lubię szczury.
30. Śpię w skarpetkach.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.10.13 21:11  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 2 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Growlithe napisał:• Nigdy nie piszę pierwszy do osób na gg, chyba, że rzeczywiście mam jakąś sprawę (lub kogoś niesamowicie lubię?). I to wcale nie dlatego, że nie chcę rozmawiać. Po prostu nie.
• O. Piszę dziwne wyrazy. „Duh”, „sth”, „wh”, „wrr”, „meh” i tym podobne, które są teoretycznie słowami dźwiękonaśladowczymi, ale...
Mam tak samo. Nienawidzę pisać pierwsza do innych ludzi, bo od razu myślę, że się narzucam, a ta druga osoba uzna mnie za jakiegoś natrętnego desperata ;n;" Wyjątek stanowią... 3 osoby?
I ten.. kocham pisać "meh" i "wrr" <3 Więc pjona.

Gabriella napisał:28. Moje postaci ani trochę mnie nie przypominają. No może czasami...jakoś lubię grać kim innym.
Też tak mam.. łącznie z tym "może czasami"! XD

Ostatnio zmieniony przez Ourell dnia 29.12.17 21:45, w całości zmieniany 1 raz

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.10.13 17:35  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 2 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Gabriella napisał:
2. W realu jestem cholernie denerwująca (mało kto ze mną wytrzymuje <3)
4. Lubię smak krwi *^* (tak, jestem świrem xd)
6. KOCHAM, KOCHAM czytać PRZERÓŻNE książki :3
9. Mam dziwne, psychiczne myśli o mordowaniu innych <3
10. Zawsze chciałam mieć wizytę u egzorcysty *^* (dla śmiechu)
14. Wierzę w Boga, ale nie w kościół :3 (chociaż momentami w nic nie wierzę .__.)
19. Sądzę, że będę żyła wiecznie w młodym wieku (lol xd)
25. Nigdzie nie ruszam się bez telefonu i słuchawek. Bez muzyki, życie jest nic warte ;-;
27. Jestem strasznym leeeniem.
Z serii dziwne podobieństwa z innymi ludźmi, a by nie było coś jeszcze ode mnie.
-3 razy już zaczynałam zabawę z modelingiem i za każdym razem skończyła się ona przez moich rodziców.
-Ludzie mi mówią, że wyglądam prowokacyjnie.
-Nie lubię jeść niczego prócz owoców (wybranych i świeżych i sezonowych) i słodyczy.
-Mimo, że na taką nie wyglądam strasznie dużo się uczę.
-Denerwują mnie ludzi w kolejkach. Mam ochotę ich wszystkich zabić by nie musieć czekać.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: My

Strona 2 z 19 Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next
- Similar topics