Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość :: Avatarnie

Strona 9 z 18 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Next

Go down

Pisanie 08.02.15 23:46  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 9 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.02.15 0:07  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 9 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Oh damn. Szóstka jest 10/10, ale chyba za ładna na Lukę. A trójka faktycznie jest niezła. Dziękuję <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.02.15 0:12  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 9 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Ogólnie gdybyś znalazła jakieś arty bądź przerobiła zdjęcie Franky ze Skinsów, to by była cudowna i najlepsza na świecie <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.02.15 0:53  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 9 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Weź mnie nie kuś c:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.05.15 12:39  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 9 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Szukam jakiegoś gifu anime/yaoi/gra z postacią, która pasowałaby na mojego Nathaira. ;_; Coś, ktoś, cokolwiek?

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.05.15 19:49  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 9 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Dobra, oddam serce i duszę temu, kto podoła temu zadaniu.

Szukam, szukam, szukam i nic nie umiem znaleźć, więc może komuś się uda. Potrzebuję artu na Nathaira. Kolor włosów naprawdę obojętny, bo można przerobić (tylko nie czarne i brązowe, bo to ciężko rozjaśnić, a nie umiem aż tak obsługiwać się fotoszopem, chyba, że ktoś będzie chciał no to bardzo chętnie |:), postać raczej drobnej budowy o aparycji nastolatka. Włosy mogą być w nieładzie albo poukładane, cokolwiek. Byle była grzywka.
Poza obojętnie, tylko niech nie będzie jakaś prosto stojąca bo smutek |:
Bandaże, krew, kajdanki, miecz, noże - mile widziane.
Wyraz twarzy - może być zarówno łagodny jak i podirytowany.
Mogą być okulary, ale nie muszą.

I.... i... to chyba wszystko ._. Ktoś? Coś? Cokolwiek?

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.05.15 19:55  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 9 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
O, to ja też szukam - tym razem chłopaka, który (jakkolwiek debilnie to brzmi) ma włosy odgarnięte z jednego boku. Ya'know. Grzywka yup, roztrzapnie yup, włosy z jednej strony niet. Wyraz twarzy mi obojętny, kolor włosów, oczu, otoczenia, czegokolwiek - również. Zależy mi wyłącznie na tej fryzurze, do której nie mogę się dobić. Wiadomo, że lepiej, by nie był to jakiś mocarz, bo za pal licho nie wepchnę artu na av dla Growlithe'a.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.05.15 19:59  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 9 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Co mi się wpierniczasz w ogłoszenia nicponiu jeden? D<

I coś takiego? Chociaż chyba za dużo włosów xD

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.05.15 20:14  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 9 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
ODGARNIĘTE z boku głowy, a nie wygolone. |:<
Wait wait.

O, Boże Nie, nie, nie tak. Coś takiego. Tylko wolałbym bardziej szczeniacką mordę.

Zaraz wpierniczasz. Kulturalnie wpieprzam. |:

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.05.15 22:33  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 9 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
O, dzięki. Ale większość znam i w sumie mało co podoba mi się, a jak już podoba, to jest trudne do obróbki ._.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość :: Avatarnie

Strona 9 z 18 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Next