Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 63 z 91 Previous  1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 77 ... 91  Next

Go down

Się uczepiłeś. Petuń spoko imię.

I narysuję przecież. Jak mówiłem, że to zrobię to to zrobię. Tylko... rysik taki ciężki... tablet tak daleko... tak... to dobry pomysł, by odłożyć rysowanie na później.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

...dobra, nie przedłużając. CHĘTNIE ZAGRAŁABYM Z GAVEM W POCKY GAME, EHEH. >D A Mio ma takie nóżki, no. I w ogóle kjut, kałaji i się cieszę, że ktoś ją machnął. Tęskniłam za tym. xD I nie ogarniam Nathusia. >:C Powinien się cieszyć, że taki kochany wilczek go tulka!

I w ogóle jesteś zbyt pro, żeby wyrazić to słowami. Samoocena w dół once again. Myślałam, że niżej się nie da. |"D

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Też bym z Gavem pograł. xDD Pewnie by łamał zębami pocky zanim zdążyłbym zacisnąć swoje zęby na drugim krańcu, tak. xD

I te nogi... uhum. Grunt, że są szczuplutkie... pewnie dlatego wydają się takie długie. Tak, to to. I tęskniłaś? Mogę ją częściej rysować... Tak myślę... Chyba...

*rzuca jej samoocenie powerade'a* Padłaś?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Ten Gavran jest super <3 I co narzekałeś, że nie umiesz warkocza ani truskawki! Suuuper. Walnij go kiedyś w kolorach *^*

Mio też wyszła urocza. I rysunek z Natem. I normalnie spróbuj mi jeszcze raz marudzić, że nie potrafisz rysować D:

I rysuj tego Ryana! Ryan jest ciężki, ale dasz radę! Chcę zobaczyć w Twoim wykonaniu Ryana. I najlepiej z Growem, tak.

Shion
Ratler     Poziom E
Shion
Ratler     Poziom E

GODNOŚĆ :
Shion.

Powrót do góry Go down

Truskawka wygląda zbuntowanie. xD
Ale fajnie, że się podoba.

I będzie z Growem. Yaoi z jedną osobą... byłoby ciężko. Ale spokojnie. Nathaira i Ryana też (kiedyś...) narysuję.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Szkic. Ryan i Growlithe.
Nigdy... więcej... Raz, dwa, trzy, pięć, dziesięć, a za każdym razem pytałem ludzi: JAK. JAK NARYSOWAĆ TYŁEK RYANA. Kot proponowała, aby dać tam czarny kwadrat (pewnie dlatego,że ta część ciała Ryana jest do wglądu tylko dla wybranych), ale Take się nie zgodził... później Shet dała mi propozycję... później był pięciometrowy penis (Atsu... whut...)... ja się poddaję. To było dla mnie trudne. ._. Poza tym rysowanie yaoi... co. Ostatecznie wyszło, jak wyszło, hueh.
Grow jest związany, bo drapał Ryana.
I zbieram zamówienia (taa, nadal). Póki co mam zrobić... dorosłego Ailena i Growa, art dla Miażdżycy i dla Yuno, huh.
Koniec przekazu. Kurtyna.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Moje zdanie już znasz. Cudne. <3 Ta, jeż próbowałem robić mu tyłek, ale nie wychodziło. Zresztą wiedziałem, że sam uporasz się z tym najlepiej. ~

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

*^* Co Ty chcesz. Świetnie wyszło. Pokoloruj to! Domagam się kolorów tego D:! <3 No super jest noooo.

I też coś chcę ._.

Shion
Ratler     Poziom E
Shion
Ratler     Poziom E

GODNOŚĆ :
Shion.

Powrót do góry Go down

SKdkcjdsnclndslacvnsjnvlks. *orgasm overload*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

...mój plan był najlepszy, hrm."
I może być, phe.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Take, BYŁO CIĘŻKO. xD Prawie wyszedł z tego collab, tyle osób nad tym siedziało.

E... vviee... nie wiem czy to pokoloruję. Dużo roboty, ne. Jestem zmęczony samym szkicem, co dopiero lineartem, nałożeniem bazy, tłem... co. NIE. xD Dobra, jednak nie będzie kolorów, bo... e... ten art to... taka kolorowanka dla Take, uhum. I jasne, mogę narysować. Co / kogo / gdzie chcesz?

Hime...

Dzięki, Atsu. Cieszę się.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 63 z 91 Previous  1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 77 ... 91  Next
- Similar topics