Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 7 z 91 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 49 ... 91  Next

Go down

... genialne *^*"
[tu wstaw resztę konstruktywnego komentarza, którego nie będzie, ale welp, niech działa wyobraźnia]

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Y x G.

I to już ostatni art z tym paringiem, bo mnie zeżrecie żywcem za uzależnienie. Ale tak to jest, jak zostawia się mnie samego na całą noc *zombie mode, yeah* Prawdopodobnie znajdziecie tam jakieś miliard błędów językowych, coś tam, a mój szkic wygląda jakbym chciał, a nie mógł... norma. Prawdę mówiąc, tyle tam było do poprawiania, że mi się nie chciało. xD Od wszystkich kosmatych dłoni, po wodogłowie (tak, widzę cię), kończąc na... chociażby dziwnych lamich uszach Growlithe'a w pewnym momencie. W zasadzie między przyłożeniem sobie ręki Yuno do czoła/twarzy, a kadrem jak Grow zarzuca mu na ramiona bluzę powinno być jeszcze jedno okienko, bo wyszło jakoś ułomnie, ale to nie ja, ja nic nie wiem, nic nie słyszałem, zarobiony jestem *macha rękoma, które trzyma przy sobie* Nie pytajcie czemu jest nagi, ja naprawdę nie wiem... I odrysowałem pstrykającą rękę, bo nie umiałem jej narysować. |D ALE JEST? JEST. Done.

Następny art - na 99,9% - będzie z Mi-Young, bo miałem pomysł... i nadal dzielnie go trzymam. Tym razem pewnie też byłby to tylko lichy szkic, ale... kto wie...

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Awwwawaww to jest... adsjhg, dobra, już, ogarniam się
Spoiler:
*sigh* Rzeczywiście jest trochę błędów językowych, ale co tam, ważny jest rysunek, KTÓRY JEST PRZESŁODKI I- ogarniam się, już, tak...
W każdym razie jestem fanką tego pairingu, więc mam nadzieję, że to jednak nie ostatni raz~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ależ masz ładne pismo .3.

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :
Eve, ewentualnie Ewa, Matka Ludzkości, Pierwsza Kobieta na Świecie.

Powrót do góry Go down

Moje zdanie znasz. Trudno nie znać, skoro z samego rana sfangirlowałem. ;_;
Nath napisał:W każdym razie jestem fanką tego pairingu...
Awh ♥

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Awh, Yuno jest zbyt kochany z tym niuchaniem! <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Nathaniel napisał:(...) Rzeczywiście jest trochę błędów językowych(...)
Nie, skąd? To tak miało być. *czaruje* Growlithe ma w naturze krzywo mówić or something. Btw. na początku było: "You're like my smell". Jesteś jak mój zapach? Whut what co *tyk* No nieważne. Na dopa się wyrobiłem z angielskiego, na upartego dogadam się z każdym. Jak nie słowem, to gestem, jak nie gestem, to pięścią. Świat mnie zadziwia.
I też lubię ten paring, ale już przesadzam. Miałem się skupić na tym, by rysować różne postacie... A i tak wszystkie mi wychodzą tak samo *nie, wcale wszystkim nie rysuję takich samych fryzur... |D*

Eviee napisał:Ależ masz ładne pismo .3.
Dziękuję.

*zna zdanie Yuno* ;-;

Mi, ano. W sumie on by chyba tak nie zrobił, ale to wina mojego przesiadywania po nocach. xD To teraz się będę brać za panienkę Kwon. Wymagania jakieś masz?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Jebać te błędy językowe, przecież to jest prześliczne. ;^; Mówimy o rysunku, nie o wypracowaniu z angielskiego!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Growlithe napisał:I też lubię ten paring, ale już przesadzam.
... nie, nieprawda. Jako fanka jestem zmuszona zapewnić, że jego nigdy za wiele <3

Yunoś napisał:Jebać te błędy językowe, przecież to jest prześliczne. ;^; Mówimy o rysunku, nie o wypracowaniu z angielskiego!
Dokładnie ~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ja? Wymagania? Byle był zajebisty Jace gdzieś w pobliżu. xD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Zajebisty może nie, ale Jace będzie skoro chcesz. ._.

I patrzcie co Take znalazł:
Gryzł wilk razy kilka... pogryźli i wilka. - Page 7 Rd5g
Jakby co - to Gilbert w roli śmiertelnie złego agresora oraz Takanori. Jestem pieprznięty.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 7 z 91 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 49 ... 91  Next
- Similar topics