Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 5 z 91 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 48 ... 91  Next

Go down

Pisałam Ci zawsze, że wszystko jedno, ale kiedyś na stówę miała to być Sheta z jej słynną mina: ._. *trololo*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

...
...
...
...
Dobrze. *Alzheimer* Spróbuję. xD

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Szkic. Jak mi się kiedykolwiek będzie chciało, to spróbuję zrobić do tego lineart, narzucić na chama kolory i... może wtedy będzie więcej widać *tak bardzo chaotyczna kreska wiem*. I choć z początku Yuno miał siedzieć Jace'owi na kolanach, finalnie uniósł się w powietrzu, więc uznałem, że pewnie siedzi na jakimś czymś (stole/skale/innym Wymordowanym/Evendell/whatevah). Wbrew jakimkolwiek pozorom Yuno miał mieć spodnie, ale wtf nie umiałem ich narysować. Chyba tyle z cudownych objaśnień, które i tak was nie obchodzą.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

ASDFGHJKLQWERTYUIOPZXCVBNM,ASDFGHJKWERTYUIOSXC VBNXCVBNLKJHGFDSAOIUYTREWMNBVCXZJHGFDSASDFGHJ KLOIUYTREWXCVBNMKJHGFDSWERTYUIOKJHGFDSWERTYUOIUYTRE XCVBNMDFNHDFGHJEDCBN RYS UNEK DL Z YUNO OM G
Tu nastąpił zgon.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Yay, Ev awansowała z popychadła na krzesło xD

A tak btw. Uwielbiam ich twarze~ Ślicznie Ci wyszły!

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :
Eve, ewentualnie Ewa, Matka Ludzkości, Pierwsza Kobieta na Świecie.

Powrót do góry Go down

Yuno, staph. Umrzyj sobie później, jak już przestaniesz ze mną pisać i mi postać zdechnie.

Ev, owr, dziękuję. Kiedyś narysuję Eviee... ale to po tym, jak narysuję coś dla Take, bo mu obiecałem już rok temu i nadal tego nie zrobiłem. Walnę podpisywanie Growa markerem.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Ryan & Growlithe.
Bo obiecałem. Mniej-więcej sytuacja z Nory Growlithe'a. Pomijając, że oboje nie mieli tam podpisów na policzkach (whut what). I daaaamn. Tyle się męczyłem z rękoma i ostatecznie stwierdziłem, że nie umiem. I te dziwne linie, w dziwnych miejscach. Ale szkic może być niedokładny.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

HGFHGFDRTFDHTGYHRHRGRDHGBFBD. *elokwentny komentarz*
Jeszcze się doczeka swojego podpisu. Chociaż nie ma czym, ale coś się wymyśli. W każdym razie moją reakcje już dostałeś. Borze... teraz wychodzi na to, że to ty mnie będziesz uczył rysować, a ja będę sobie patrzeć. ._. *zabiera mu serce z gablotki, tylko po to, by oddać je jeszcze raz z nerką w komplecie* ♥ Kocham. Zrób mi to kiedyś w kolorach. Będę miał tapetę. ~

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Zacząłem rysować Ryan'a bez koszulki... i nagle taki mindfuck... trzy kreski tu, tam, już ma bluzkę. Się nie zapędzajmy. Poza tym... no może kiedyś zrobię lineart i nałożę kolory, ale... do tego czasu (cicho liczę na to, że...) kreska mi się poprawi i będę lepiej rysował, uh. Teraz czekam na twój rysunek.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

*zapędza się* ~ Hai, hai, postaram się coś machnąć, gdy... znowu przekonam się do tabletu.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

@^@
Cudne...
Mógłbym znowu jebnąć ciąg losowych liter, ale to już zrobił Take. Poza tym jestem martwy, więc no. Tego.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 5 z 91 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 48 ... 91  Next
- Similar topics