Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 92 z 100 Previous  1 ... 47 ... 91, 92, 93 ... 96 ... 100  Next

Go down

Spędziłem nad nimi wiele miesięcy.
Ale wróć.
"Zawodowe"? Rysujesz? >D

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Próbuję, staram się, przed chwilą nawet załatwiłam sobie zajęcia przygotowujące na ASP.
Ale nie robię zbyt wiele XDDD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Proszę się nie wykręcać tylko pokazać. >:C ASP to poważna sprawa jest, rozmawiałem z ludźmi z ASP, robiłem im hot dogi, więc mam doświadczenie i wiem, ile razy zamiast wody w kubku mieli własne łzy. To się nie może zmarnować.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Szczerze, na ASP się nie wybieram, chyba, że mi zrobią pranie głowy na tych zajęciach. Idę na nie, bo zostały mi dwa lata do matury i przez pierwszy rok chce sie ogarnąć z podstaw, a potem ukierunkować na grafikę/animację/etc

pani ze szparką : )
analizowałam sobie jakiś barokowy obraz, i jak cienie i tak dalej są nawet k jak na moje akryle, to zajebałam proporcje XDD
a ten to zarósł
a tu to chciałam być nawet ambitna, ale udało mi sie tylko uchwycić żydowski nos mojej rodzicielki

zaznaczam, ja sie w żadnym stopniu nie czuje przygotowana, mentalnie i techniczne na te zajęcia, wiec proszę sie nie śmiać : ( ( (((

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

I on mi chciał zaproponować deal wspólnego konta na dA, żebym to ja rysował, a on udawał, że coś robi i mnie wspierał mentalnie, a potem wrzucił do tematu kolejną super pracę. I kto tu kogo powinien promować ja się pytam? :/ Zajebisty jest. Czekam na więcej i na to założenie wspólnego konta, gdzie to ja będę menedżerem.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Halo, Grow już nie chce rysować. Proszę na niego nakrzyczeć.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

krzyczymy!!!!!!!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

*zbiera szczękę z podłogi* Ev, nie tylko ty popadasz w depresje.... Ja już dosięgnąłem mentalnego dna ambicji. Nic tylko robić to w czym się jest najlepszym - komentowaniu i zachwyceniu się tymi cudami.

Te 'szkice' są genialne. Wszystkie... Cholera. Jak można tak umieć. To grzech.  ಠ_ಠ

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Raja napisał:Szczerze, na ASP się nie wybieram, chyba, że mi zrobią pranie głowy na tych zajęciach. Idę na nie, bo zostały mi dwa lata do matury i przez pierwszy rok chce sie ogarnąć z podstaw, a potem ukierunkować na grafikę/animację/etc

pani ze szparką : )
analizowałam sobie jakiś barokowy obraz, i jak cienie i tak dalej są nawet k jak na moje akryle, to zajebałam proporcje XDD
a ten to zarósł
a tu to chciałam być nawet ambitna, ale udało mi sie tylko uchwycić żydowski nos mojej rodzicielki

zaznaczam, ja sie w żadnym stopniu nie czuje przygotowana, mentalnie i techniczne na te zajęcia, wiec proszę sie nie śmiać :  ( ( (((

No ja się śmiać nie będę, bo sam wszystko rysuję na czuja. B| Także powodzenia na ścieżce życia i CHWAL SIĘ ARTAMI. Najlepiej tworząc własny temat i wrzucając wszystko na świeżo, żeby inni też mogli komentować. >D

Fucker napisał:I on mi chciał zaproponować deal wspólnego konta na dA, żebym to ja rysował, a on udawał, że coś robi i mnie wspierał mentalnie, a potem wrzucił do tematu kolejną super pracę. I kto tu kogo powinien promować ja się pytam? :/ Zajebisty jest. Czekam na więcej i na to założenie wspólnego konta, gdzie to ja będę menedżerem.

No co? Ten deal był świetny.

Shay napisał:*zbiera szczękę z podłogi* Ev, nie tylko ty popadasz w depresje.... Ja już dosięgnąłem mentalnego dna ambicji. Nic tylko robić to w czym się jest najlepszym - komentowaniu i zachwyceniu się tymi cudami.

Te 'szkice' są genialne. Wszystkie... Cholera. Jak można tak umieć. To grzech.  ಠ_ಠ

Rysuj. *poważny*

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Chcę nowych artów.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Raptor napisał:Chcę nowych artów.
Też.