Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Pisanie 02.05.15 23:13  •  Reputacja w grupach - Page 3 Empty Re: Reputacja w grupach
No dla mnie taki dopisek w sumie też jest niepotrzebny, ale jak tam juz chcecie. Aczkolwiek osobiście skłaniam sie bardziej na nie.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.05.15 23:31  •  Reputacja w grupach - Page 3 Empty Re: Reputacja w grupach
Myślałam raczej żeby nie określać już opisanych postaci tylko poza tym dodać właśnie dopisek "brakuje, nie ma: loremipsumnanana". Akurat określanie postaci nie jest zbyt logiczne, jeśli mamy tutaj mówić o reputacji, chyba że akurat tą da się zamknąć w jednym słowie.
Ale jak wydaje się wam to zbędne to trudno.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.05.15 0:09  •  Reputacja w grupach - Page 3 Empty Re: Reputacja w grupach
Yuu napisał:Kto powiedział, że lolita nie może być badassem?
Lolity są bardzo badassowe duma społecznościowa się odzywa

Pomysł miły, tylko co w takim razie z tematem ogólnym o "fabularnych sławach"? Zostawić? Usunąć? Bo to trochę bez sensu, żeby tematy się powtarzały, a to przecież będzie praktycznie to samo.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.05.15 0:30  •  Reputacja w grupach - Page 3 Empty Re: Reputacja w grupach
Taihen Shi napisał:Swojego czasu, gdy zakładałam Taihen, spotkałam się z informacją na forum, że jest pełno postaci z heterochromią czy jakimiś innymi cechami i szczerze mówiąc spis cech wyglądu wyjątkowo pomogła mi stworzyć postać względnie oryginalną.
Łaaa, to komuś się to przydało /)*^*(\ *rozpiera ją duma*

A wracając do tematu: jestem jak najbardziej za.~
Co do galerii sław; uważam, że powinna zostać, bo jest ogólnoforumowa i pojawiają się w niej postacie, które powinien znać przeciętny niezrzeszony wymordowany czy zwykły mieszkaniec miasta. Tematy z reputacją natomiast (z tego co zrozumiałam) będą oddzielne dla każdej z grup i założone w ich subforach, więc nie będzie to informacja ogólnodostępna. Chyba. Jeżeli dobrze ogarnęłam XD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.05.15 9:30  •  Reputacja w grupach - Page 3 Empty Re: Reputacja w grupach
Też widzę to tak, jak Ev. Galeria sław dla wszystkich i reputacja w grupach jedynie dla tych grup (ewentualnie podpiąć to pod temat informacyjny o grupie).
PS: Ja chyba również wzorowałam się na tych wskazówkach, co Tai. Niestety, dość szybko okazały się nie aktualne, więc teraz patrzę głównie na spis deficytów.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.05.15 9:53  •  Reputacja w grupach - Page 3 Empty Re: Reputacja w grupach
[offtop]
Natalie napisał:Też widzę to tak, jak Ev.
*brewka* Z dnia na dzień coraz bardziej staję się multikontem Ev, supi XD
[/offtop]

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.05.15 11:03  •  Reputacja w grupach - Page 3 Empty Re: Reputacja w grupach
XD Sorry. Jestem świetna.. -.- *sarkazm*
Za dużo mamy tych "Natów".
Jeszcze raz przepraszam.
KOREKTA: Widzę to jak Nataniel.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.05.15 11:10  •  Reputacja w grupach - Page 3 Empty Re: Reputacja w grupach
Z offtopu: Kiedyś rozróżniałam Nathaniela i Nathaira po avach, ale coś strasznie szybko się zmieniają =.=
A w temacie: Pomysł pozostawienia ogólnej galerii sław, tych znanych szerszej społeczności mi się podoba, włącznie z dodaniem "małych galeryjek" w poszczególnych subforach. To na pewno pomocna rzecz przy zaczynaniu z kimś fabuły czy budowaniu relacji.
W sumie fajnie by było powymyślać jakieś krążące plotki...

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.05.15 11:27  •  Reputacja w grupach - Page 3 Empty Re: Reputacja w grupach
Dobra, w końcu przeczytało się ten temat, to równie dobrze warto się i wypowiedzieć.

Ja jestem jak najbardziej za stworzeniem w każdej grupie subforumowej reputacji. Warto mieć taki spis, przydatny, pożyteczny i przyjemny w czytaniu. Pozwoli nie tylko lepiej się ogarnąć w poszczególnych organizacjach, ale również ułatwi zatopienia się w fabule i przesiąknięcia uniwersum. O pozytywnych plusach polepszających kontakty międzuuserowe, relacje i całą techniczną część omawiania fabuły nawet nie wspomnę!
Serio, warto coś takiego zrobić, bo jak na tą słynną "galę sław virusa" nie każdy się zapisze, bo nie każdy uważa swoją postać za wielce znaną, to w reputacji w grupie raczej większość wpisać się powinna. Mniejszy tłum, większe prawdopodobieństwo, że za coś jest znana.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.05.15 15:57  •  Reputacja w grupach - Page 3 Empty Re: Reputacja w grupach
Tak. Myślę to tak jak Nathaniel. Powinno się również zostawić galerię sław, iż ponieważ jest forumowa, a mini-galerie będą w tematach ogarniających danych grup.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.05.15 16:24  •  Reputacja w grupach - Page 3 Empty Re: Reputacja w grupach
Dobra. Wszyscy są na tak. Czy ktoś jeszcze ma coś (ważnego) do dodania? Jeśli do 20/21 nikt się nie wypowie, to Blight - archiwizuj temat, a ja wstawię ogłoszenie w związku z pomysłem.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next
- Similar topics