Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 2 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Pisanie 02.05.15 20:40  •  Reputacja w grupach - Page 2 Empty Re: Reputacja w grupach
Hue, jestem za. Pomysł jest swietny i takie coś serio się przyda~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.05.15 22:11  •  Reputacja w grupach - Page 2 Empty Re: Reputacja w grupach
Propozycja brzmi przyjemnie i pewnie ułatwiłaby komunikację i integrację między postaciami.
W sumie zastanawiam się tylko czy by nie zrobić też takiej listy propozycji "ról" w grupie np. śmieszka organizacji, ważniaka, mądrali... Tak na wszelki wypadek, jakby ktoś nie miał pomysłu na postać i żeby nie było piętnastu badassów i ośmiu loli w jednej grupie.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.05.15 22:15  •  Reputacja w grupach - Page 2 Empty Re: Reputacja w grupach
Właściwie, taki dodatek do tematu, jak wtrąciła Tai byłby dobrym pomysłem.
Zwłaszcza nowym graczom mogłoby to sporo ułatwić, bo nie zawsze chce się człowiekowi przekopywać przez charakter postaci i inne informacje.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.05.15 22:15  •  Reputacja w grupach - Page 2 Empty Re: Reputacja w grupach
Eee, czy ja wiem? Nie będzie to zbytnie ograniczenie? No bo ktoś robi sobie badassa, ale nie dostanie się np. do DOGS bo jest tam już 4 innych badassów...

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.05.15 22:17  •  Reputacja w grupach - Page 2 Empty Re: Reputacja w grupach
Dziwnie to brzmi... tak jak mówi Ev, dla mnie to trochę bez sensu, bo ludzi nie da się ograniczać do jednej konkretnej cechy. Kto powiedział, że lolita nie może być badassem?

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.05.15 22:18  •  Reputacja w grupach - Page 2 Empty Re: Reputacja w grupach
Nie chodzi mi o ograniczanie ludzi. Nie rzuci się hasła "w grupie może być tylko 4 badassów", tylko będzie to informacja, że nadal nie ma innych charakterów czy ról. Jak ktoś będzie chciał mieć kolejnego badassa to go zrobi, jak będzie chciał być oryginalny, to ma informację o tym, że są role, których nikt nie zajął i nuż mu akurat podpasują.
Nie chcę nikogo ograniczać.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.05.15 22:21  •  Reputacja w grupach - Page 2 Empty Re: Reputacja w grupach
Yup, rozumiem, że nie chcesz ograniczać, ale pomyślałam, że gdybym była nowa i przeglądając forum natrafiła na coś takiego, to pomyślała bym, że strasznie sztywno tu jest. Nie mówię, że to złe, tylko może akurat nie tutaj.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.05.15 22:23  •  Reputacja w grupach - Page 2 Empty Re: Reputacja w grupach
Ja wiem czy sztywno... Swojego czasu, gdy zakładałam Taihen, spotkałam się z informacją na forum, że jest pełno postaci z heterochromią czy jakimiś innymi cechami i szczerze mówiąc spis cech wyglądu wyjątkowo pomogła mi stworzyć postać względnie oryginalną. Niektórym się to przydaje, a jeśli nie, to tego typu spisy się ignoruje. Co kto lubi.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.05.15 22:32  •  Reputacja w grupach - Page 2 Empty Re: Reputacja w grupach
Ja mimo wszystko popieram pomysł z dopisaniem takiej jednej, wyróżniającej cechy. To nie miałoby nikogo ograniczać. Służyłoby jedynie jako prosta informacja. "Tu mamy dużo twardzieli", "tam jest wielu dobrych i kochanych ludzi", "a tutaj nie ma ani jednego socjopaty". Zawsze można zignorować, a komuś przecież może pomóc.
A czy sztywno? Nie wiem. Ja bym tego tak nie odbierała, więc to może zależy od punktu widzenia..

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.05.15 22:35  •  Reputacja w grupach - Page 2 Empty Re: Reputacja w grupach
Mkay, chciałam tylko swoją opinię wyrazić, ale oczywiście nie mam nic przeciwko, jeżeli faktycznie większość uznała by, że może to być pomocne dla innych~

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.05.15 22:53  •  Reputacja w grupach - Page 2 Empty Re: Reputacja w grupach
Mam to samo zdanie. Gdyby zostało to wprowadzone, to bym nie warczał, ale nie wydaje mi się to potrzebne do szczęścia, więc bardziej jestem na nie. Jak ktoś będzie chciał stworzyć oryginalną postać, to się rozejrzy i popyta. Jeśli nie - i tak zrobi bohatera, jakiego sobie już wymyślił. Poza tym osobiście dziwnie by mi było widzieć w spisie Growa z napisem "badass", chociaż to już opinia czysto subiektywna.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next
- Similar topics