Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 1 z 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Pisanie 17.02.15 18:53  •  Przymusowy werbunek do Wojska Empty Przymusowy werbunek do Wojska
Będzie trochę po łebkach bo nie chciało mi się sprawdzać szczegółów zanim mi pomysł ze łba nie wyparuje. SPEC nie jest zbyt popularny z własnej woli to może stać się taki z przymusu. Przepis na to jest prosty - tworzymy rangę rekruta, ustalamy kto na takowego się nadaje (dajmy na to mieszkaniec M-3, min. 16/17/18 lat). Wydzielamy miejsce na szkołę (bądź nazywamy ten teren inaczej) i zaciągamy tam wszystkich, którzy przed komisją (event, SPEC ma co robić) nie zdołają udowodnić, że się nie nadają. Kto się nie stawił - zaciągany siłą (znowu SPEC ma co robić). Szczęśliwcy, którym udało dostać się do wojska zmykają na szkolenie trwające X czasu, gdzie poza siedzeniem w jednostce (w/w szkole) mogą zdobyć przydatne umiejki, ale i często wysyłani są do Desperacji by ubić kogoś w ramach szkolenia. Można nawet uznać, że do tej pory czegoś takiego nie było, a niedługo nastąpi Pierwszy Przymusowy Pobór, co może dać nawet ploty jakoby miała szykować się jakaś wojna z innym M.

Jak wam się widzi? Nie piszę tego bezinteresownie rzecz jasna - interesowałaby mnie posadka znęcającego opiekuna nowego narybku wojskowego.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 19:02  •  Przymusowy werbunek do Wojska Empty Re: Przymusowy werbunek do Wojska
Jestem jak najbardziej za. Postaci w S.SPEC nie mam, ale im wróg silniejszy, tym ciekawiej, więc jak coś, to mogę pomóc ze strony czysto technicznej lub jako MG.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 19:07  •  Przymusowy werbunek do Wojska Empty Re: Przymusowy werbunek do Wojska
Mi się to podoba. Z tym, że... mamy tu na forum kogoś do zwerbowania? Żeby się nie okazało, że będzie jeden czy dwóch rekrutów.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 19:11  •  Przymusowy werbunek do Wojska Empty Re: Przymusowy werbunek do Wojska
Ja też jestem za. Przyda się, będzie ciekawiej, wojsko się jakoś rozwinie.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 19:11  •  Przymusowy werbunek do Wojska Empty Re: Przymusowy werbunek do Wojska
Jestem za, Ep dobrze mówi, wrau.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 19:13  •  Przymusowy werbunek do Wojska Empty Re: Przymusowy werbunek do Wojska
Jestem za, zdecydowanie trzeba robić przesiew wszystkich młodych w M3.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 19:14  •  Przymusowy werbunek do Wojska Empty Re: Przymusowy werbunek do Wojska
Za. *elokwentnie*

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 19:14  •  Przymusowy werbunek do Wojska Empty Re: Przymusowy werbunek do Wojska
Pomysł fajny, jestem za. Przynajmniej będzie się więcej działo, a i wojsko nie będzie miało deficytów. No i Si będzie miała większy wybór w ludziach do zabawy jak się będzie nudzić wśród swoich pierzastych braci i sióstr.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 19:20  •  Przymusowy werbunek do Wojska Empty Re: Przymusowy werbunek do Wojska
Za, za, za, za, za.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 19:21  •  Przymusowy werbunek do Wojska Empty Re: Przymusowy werbunek do Wojska
Nie mam nawet się co zastanawiać. Za.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 19:24  •  Przymusowy werbunek do Wojska Empty Re: Przymusowy werbunek do Wojska
Jak najbardziej za, mniejszy deficyt będzie.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 1 z 4 1, 2, 3, 4  Next