Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Natalie, żaden user i jego armia pytań nie jest kłopotem. Nie wiecie czegoś? Śmiało. Zawalajcie temat kolejnymi wątpliwościami, bo admini po to tu są, żeby wyjaśniać sprawy, z którymi macie problem. Jeśli nie my - na pewno odpisze jakiś obeznany w temacie użytkownik.

Sirion: yup. Tak często było. O ile nie zawsze.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Jak powiedział Sirion, też nadal tego nie widzę. Wymordowany wymordowanemu nierówny. Jeśli ktoś jest mieszanką powiedzmy człowieka i patyczaka to czy będzie nadal dwa razy silniejszy od przeciętnego człowieka?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Będzie dwa razy silniejszy niż wtedy, gdy sam był człowiekiem. Chyba, że źle rozumiem.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Taa, sama często robię za "informację dla nowych na forum". Co do skuteczności, pewności nie mam.
Wytłumaczenie Blinka powinno mi na razie wystarczyć. Jak coś, to będę po prostu pytać.

Też rozumiem sprawę tak, jak Lilo.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Growlithe napisał:Raz jeden na forum wprowadziłem statystyki. Drugi raz nadzorować bym ich nie chciał. Poza tym sporo mieszają, więc pod tym kątem jestem na nie. To mnie chyba już do siebie nie przekona.

edit: a, nie statystyki.
Ale to tak czy siak sporo zależy od samej postaci. Łowca Łowcy nierówny. To, że jeden Łowca jest silniejszy od człowieka, nie znaczy, że drugi również będzie. Mam Hirokiego, który jest wymordowanym, a jego siła na bank nie przewyższałaby siły dorosłego mężczyzny, co dopiero wojskowego.
Także zgadzam się z tym panem.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Bycie "informacją dla nowych" jak dla mnie jest nawet fajnym zajęciem, dzięki temu możemy się lepiej zapoznać z takowymi, bo pretekst do takowego już jest :3 I osobiście - jestem na nie co do jakichkolwiek stastyk czasowych czy liczbowych. Umowność to urok tego forum - nie zabierajmy go mu. Można co prawda coś nie coś rozpisać, ale... Czy aż tak to jest potrzebne? Dotąd nie widziałem by był z tym faktyczny problem, nikt nie latał, nie biegał po ścianach ani nie teleportował się "z buta", murów nie niszczył, czołgów nie wywracał...

No ale co tam. Moje zdanie już skrobnąłem.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Wszystko wyjaśnione. Blight, zamknij i zarchiwizuj. Ja dziś się biorę za graficzne "naprawienie" tematu z rasami, to przy okazji dodam wzmiankę o tężyźnie Łowców i wymordowanych.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Zamykam

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 3 z 3 Previous  1, 2, 3