Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 58 z 76 Previous  1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 67 ... 76  Next

Go down

Pisanie 10.07.16 0:28  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 58 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Wooo. Ev. Zaszalałaś, nie powiem. Efekt rewelacyjny.
I kurde, chwal się potem jaka postać tam zawita. Ciekawość zżera. ~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.07.16 11:18  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 58 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ooo, jestem pod wrażeniem. Serio powinnaś wpleść w to jeszcze jakiś pierwszy plan i kogoś na nim, aż żal nie użyć tego tła. To wyzwanie, ha!

Ale jedna rzecz... Tu :C

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.08.16 21:35  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 58 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

Ostatnio sporo szkicowałam na kartkach i jakoś tak się złożyło, że zaczęłam rysować oczy nieco innym sposobem. Chciałam przenieść to na tablet. Trochę nie pykło W każdym razie do oczu doszła reszta i jest szkic Shiona. Geez, jak ja dawno tej kluchy nie rysowałam ;-; Sniff. *głask Shiona* W każdym razie oto agresywny Shion! Strzeżcie się! Rawr!

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :
Eve, ewentualnie Ewa, Matka Ludzkości, Pierwsza Kobieta na Świecie.

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.08.16 1:05  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 58 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.08.16 10:36  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 58 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Zajebiste rysunki. Chciałbym umieć rysować :v

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.08.16 11:49  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 58 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Bo karny jeżyk... :c - Page 58 Tumblr_n02m902fgm1r4kkpvo1_500

D-dziękuję!

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.08.16 11:41  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 58 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ja już pochwaliłem pracę. Super ci wyszedł. A gdzie kolejne chibi, o których wspomniałaś? *dźga w bok* Miałaś rysować więcej. |:

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.08.16 12:31  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 58 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ten agresywny Shion ma w sobie więcej uroku niż grozy, czy czegoś pochodnego, co nie zmienia faktu, że rysunek jest świetny.
W szkicu Atasuke'ego ujęło mnie to "gnoju-chan", ale chibi w twoim wykonaniu zawsze spełniają swoją rolę i są po prostu świetne >D

Yury
Windykator     Opętany
Yury
Windykator     Opętany

GODNOŚĆ :
Wcześniej Kido Arata, teraz Yury. Czasem Wujek Menel (c)Chyży.

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.08.16 17:18  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 58 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dziękuję ~q~ Aż chce się rysować.
I dziś mam zamiar w ramach ćwiczeń naszkicować z 2-3 chibi. Ktoś chce chibika swojej postaci? |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.08.16 18:37  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 58 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ja chcę! >D Są rewelacyjne.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.08.16 18:43  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 58 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
To opisz wygląd swojej postaci

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 58 z 76 Previous  1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 67 ... 76  Next
- Similar topics