Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 11 z 76 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 43 ... 76  Next

Go down

Pisanie 24.02.15 1:36  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 11 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ej, rany, nie przesadzajmy ._. Znaczy się miło mi słyszeć i w ogóle, ale... *nieumietakbardzoreagowaćnakomplemetylelcozażal*

Co do oczu coś mi w nich gryzie. Chyba za gruba jest kreska przy rzęsach ._. Ale dziękuję bardzo i naprawdę miło, że się podobają i... i... i no.

A co do włosów to leć do Take i Gilba. Bo w rysowaniu włosów są w tym najlepsi. Serio~

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.02.15 14:53  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 11 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Złośliwość rzeczy martwych przekroczyła właśnie granice dobrego smaku. Napisałem ci taki długi piszczący post (składający się głównie z "skjhfseuf hsfhsfh sohf oaaaa hffoshfos fohf" i tak dalej, ale jednak był twórczy i przeładowany wewnętrznymi emocjami)... i nagle poruszyłem kablem. |':

Ale Ev wyszła świetnie. Uroczo. Jeszcze z tymi roztrzepanymi, krótkimi włosami, nah.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.02.15 15:10  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 11 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
jasvghssb dziękuję Gilbu ._.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.02.15 19:42  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 11 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Hue. W sumie zaczęłam szkic już jakiś czas temu a dopiero dzisiaj przeglądając pozaczynane rzeczy wzięłam go do poprawek. Ale jak szybko zaczęłam, tak szybko przestałam, lel. Generalnie nie mam pojęcia co mnie natchnęło do tego, bo to strasznie... dramatycznie wyszło ._. ogólnie to miał klęczeć na tafli wody, tak bardzo. Ale chyba nie umiem tafli wody, więc pewne tego nie skończę, smutek.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.02.15 20:10  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 11 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Na pewno umiesz taflę wody. DOKOŃCZ. Bo będę się odpłacać pięknym za nadobne i też wykorzystam :33333 ~

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.02.15 20:12  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 11 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Właśnie, kończ. ~

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.02.15 20:39  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 11 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Weź tę emotę grozy :c I na razie nie chce mi się tego kończyć, serio. jak na to patrzę to mi się smutno robi z powodu mojej własnej postaci :c

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.02.15 20:40  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 11 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
To niech przestanie i pokaż nam całość koncepcji. :3

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.02.15 13:37  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 11 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ta emota... ;_; Kiedyś skończę. Serio.

A póki co... TADA.
Efekt randomowego machania kreskami. I szczerze powiedziawszy jestem z tego nawet zadowolona. Kij, że po skończeniu ogarnęłam kilka błędów, ehehehe. Ale nie powiem jakich, bo będziecie na nie patrzeć >:c I generalnie chce w tej konwencji narysować Growa z pistoletem, ależeminiewychodziłwwczoraj to było mi smutno i rzuciła szkic w pieruny. Ale wrócę. Serio! |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.02.15 13:50  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 11 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Huehue, pamiętasz moje zdanie na temat Luki, przestań tak narzekać na tą Evie, a co do najnowszego artu... OKŁAMAŁAŚ MNIE, NA TYM NOŻU MIAŁ BYĆ KREM. :C

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.02.15 14:01  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 11 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ale ja zły człowiek |: Ale to jest krem. Truskawkowy.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 11 z 76 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 43 ... 76  Next
- Similar topics