Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 4 z 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Jasne, że ma, przecież mamy demokrację c; Nie krępuj się pisać, im więcej głosów tym lepiej.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

-Co z tym ważnym postem? - xD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Najpierw - Mike, oczywiście, że twój głos jest ważny. A co do oddziału - zobaczymy, ale raczej wezmę to pod uwagę : ).

A teraz - mniej miły fragment:

Jako, że pewna osoba zwróciła mi na to uwagę, chcę przywrócić was do porządku i trochę ogarnąć. Sam niestety nie zwracam uwagi na takie rzeczy, na ogół, bo ich nie zauważam. Ale jeśli ktoś mnie poprosi o rozwiązanie problemu, to zazwyczaj to robię.

1. Tai - sprawę Deus ex machina obgadałem z Growem. Obiecał nie dopuszczać do takich rzeczy na akcji. Jeśli jednak poczujecie się niesprawiedliwie zaatakowani - porozmawiamy we trójkę/czwórkę i wyjaśnimy, czy dana osoba mogła lub nie przyjść pod takim pretekstem w to miejsce. Ponadto - właśnie po to będzie nam oddział dywersyjny - by wszyscy wiedzieli, że tam jest walka i nie mieli innego wyjścia i podążyć dokładnie na miejsce potyczki.

2. Rozumiem was, Tai i Phili, że możecie być wkurzeni Deus ex machina i chcecie im się jakoś odpłacić i palicie się do akcji, ale:
- jeszcze nie rozpoczynamy niczego. Choćby ta akcja miała trwać do wakacji. Ryan i Shion muszą wyjść z tematu. Cierpliwości, gady. : )
EDIT: Ewentualnie, gdy akcja będzie chyliła się ku końcowi. Ale nie wcześniej, bo wszystko pierdolnie.

To w sumie tyczy się też Lena - zanim zaczniecie się kłócić, czy DOGS to tylko głupie mutasy, zastanówcie się, czy to ma sens. Jeśli to jakaś forma odreagowania frustracji związanego z akcją Luki, to proszę nie kłóćcie się w tym temacie. Ani na forum. Najlepiej w ogóle się nie kłóćcie, ale jeśli to niemożliwe, róbcie to przez PW.
Z tego samego powodu chciałbym, żebyście przestali najeżdżać na Psy z powodu Deus ex machina i tej akcji. Stało się. Nawet Luka jest spokojna z tego co widzę.

3. DOGS to nie jest zwykła banda mutasów, ponadto jest to ich jedyna kryjówka, więc zwykłe wejście i wyrżnięcie wszystkich nie wchodzi w grę. Po prostu. Taką akcją prosilibyśmy się o śmierć, a na to wam nie pozwolę.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Grow będzie moim wrogiem

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sirion napisał:Choćby ta akcja miała trwać do wakacji.
Spoiler:

Swoją drogą, moje zadanie można uznać za zakończone. Teraz tylko kwestia dyskusji, czy było sukcesem, czy porażką - formalnie walizka dotarła do DOGS, a to, że ją zniszczyli/zniszczą to inna sprawa.

@Mike - gratuluję ambicji i życzę powodzenia c;

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Dobra, gdyby nie było jasne to jeszcze dodaję, że zgłaszam się do misji odbijania Luki, nieważne kiedy ona będzie.
A reprymendę podsumuję tylko w jeden sposób: wczuwam się w postać osoby raczej nierozsądnej, która po prostu wie, że musi wykonać zadanie niezależnie od ceny. A fakt, że nie lubi mutków, cóż, to już jej problem. Dziękuję za uwagę.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Co do upomnienia, Phill uważa wszystkich wymordowany i anioły za mutki, androidy za trochę bardziej skomplikowane tostery, więc nie ma się co burzyć. To takie trochę odgrywanie postaci w tematach nie fabularnych <3

Cóż zaznaczę, że pozabijam wam postacie, jak ominie mnie ten event, i chyba nie pozostaje nam nic innego jak czekać, w takim wypadku.

Trzymam kciuki za Lukę, to harda baba, musi przeżyć.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Generalnie i tak czekamy, aż skończycie jatkę w Kościele, bo
1. Jest z wami Luka, a to znaczy, że atak na Kościół był wcześniej
2. Nie idziemy bez was

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

No. Chyba trochę za długo nie odwiedzałam tego konta i nie przyłączyłam się do omawiania tematu. Przepraszam.
Oczywiście, chętnie przyłączę  się do akcji ratunkowej, na wyznaczonym mi miejscu. Tylko pytanie, z jak dużej odległości Memory może sterować Takeshi i czy musi tam iść osobiście czy tylko nim kierować? Bo podejrzewam, że mała blaszana puszka, która nie walczy mogłaby tam tylko przeszkadzać, a drona bojowego nikomu nie przekażę, bo Memory fabularnie nie zgodziłaby się na odłączenie od niego.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 4 z 4 Previous  1, 2, 3, 4