Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 88 z 91 Previous  1 ... 45 ... 87, 88, 89, 90, 91  Next

Go down

Dzięki.
Kiedy kolejne wspólne rysowanie? Róbmy to systematycznie.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Nie wiem. Popada w depresje przez was. Ale się dostosuje.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Ło jeja, ale Ci się poprawiła kreska *dawno tu nie zaglądała* zrobiła się taka... taka słodsza te oczka u Kamikaze i Evendel ;3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ev, nie przesadzaj. Ty chociaż zrobiłaś lineart, nałożyłaś bazę i dałaś cienie...

Hys, dzięki. Chociaż taki styl oczu rysuję już od... woho. Trochę tego będzie. B|

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Wpadam tak BARDZO LUŹNO zobaczyć, coś tam wczoraj zmalował. Jak zauważyłam napis "Kamikaze" wymsknęło mi się tylko "FUCK", po czym zaczęłam oglądać wszystko BARDZO CIERPLIWIE od góry do dołu, na arcie Kami kończąc.
Chciałabym napisać, że zachłysnęłabym się niemieckim ciastkiem czekoladowym, ale niestety bym skłamała, chociaż bardzo chciałabym się nim zachłysnąć. W ogóle, skąd na nią pomysł?

BOŻENO! TO JEST PIĘGNE! TA KRATA NA KOSZULI.  ._.

No to teraz muszę sobie poczynić kupno szelek na kwiecień.

Spoiler:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

#takie_małe_literki_D'|

Wolałbym, żebyś się nie dusiła, patrząc na te szkice... Mimo wszystko świadomość, że nie zagrażają waszemu zdrowiu nie jest taka znowu zła. |: A pomysł... w sumie chciałbym ci na to odpowiedzieć, ale serio, naprawdę, słowo harcerza... niestety, nie mogę. B| Nie to, że nie wiem. Wiadomo, że wiem. No i Ren wlecze się za mną już od dłuższego czasu, a skoro poprzednim razem narysowałem jej złą fryzurę, to teraz bardziej roztrzepałem włosy. I chcę już nasz wątek poboczny z przeszłości, a że nie wyrabiam, to chociaż zajmuję sobie myśli rysunkami. D<

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

tak, ale to nie zmienia fakty, że są lepsze, jakoś tak serio ;3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

;3
Bo włosy wyszły Ci genialnie! Nosz kurde, że ja takich zrobić nie umiem... I można forumowo-roboczo przyjąć, że taka jest jej fryzura.

I.. męczy mnie pytanie... I jak brat o to pytał, to mu mówiłam, że nie wiem, ale się dowiem. Więc się spróbuję dowiedzieć... Co to za magiczna niezidentyfikowana kreska na nodze? xD

Początkowo sądziłam, że jej ją amputowałeś, ale! Ja tylko głośno myślę.

EDIT: siła masa moc kiełbasa w małych literkach ;3
EDIT2: No ale dlaczego nie możesz?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Hys, dzięki. Miło słyszeć, że jest progress. Szczególnie wtedy, gdy się tak nieczęsto rysuje. |:

Ren... wzorowałem się na twoich rysunkach... |'D Więc umiesz je rysować.
Nogi ma amputowane od... połowy ud w dół, gdyż nie umiem rysować stojących postaci (bo są krzywe do tego stopnia, że Wieża w Pizie pakuje manatki i rzuca swoją fuchę). A kreska to kolanówka, welp. W sumie pojęcia nie mam, jak Ren się ubiera, więc dałem jej ciuchy, które zwykle daję + koszulę w kratę, bo mi się z nią od razu kojarzy.

Bo to ściśle tajne. Tak tajne, że ani ja, ani nawet Obama nie znamy powodu, dla którego wziąłem pod ostrze Kami. A ty kiedy coś nowego wstawisz? Znów temat ci się kurzy.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Heh, z tą amputacją to wyskoczyłam, bo w pewnej misji planowałam pozbawić ją połowy nogi, ale stwierdziłam, że będzie mi strasznie ciężko w ogóle sobie to ogarnąć, więc ten pomysł wywaliłam do kosza.

Ciuchy wybrałeś idealne, bo są to mniej więcej jej znaki rozpoznawcze - szorty + koszula w kratę. Także zawdzięczam Ci, że posiada rękawice, bo mi jakoś miernie kiedyś wychodziły.

A co do tematu... niech on sobie tam gnije, na wiosnę w przyszłym roku będzie świetny nawóz pod lilie ;3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Wo, nie przypuszczałbym, że aż tak chciałaś pokiereszować Ren. Chociaż kiedyś na forum był mechanik samochodowy, który - bodajże - miał sparaliżowaną dolną część ciała. Propsy wielkie, że ktoś chciał kogoś takiego prowadzić. Szkoda tylko, że na chęciach się skończyło, a na innych forach podobnego motywu się nie doszukałem.

A rękawice też narysowałem w sumie dzięki tobie, bo skojarzyłem, że Ren pielęgnowała park w M3 w naszym przyszłym wątku. B| Widzisz, jak działasz na moją pamięć. I automatycznie człowiek wie, co powinno być na dłoniach.

Weź coś czasami wrzuć. Dawno nic nie było. :v

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 88 z 91 Previous  1 ... 45 ... 87, 88, 89, 90, 91  Next
- Similar topics