Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 76 z 91 Previous  1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 83 ... 91  Next

Go down

Growlithe (szkic)

Again.
And again...
... and again.

Nie wiem, jak ja mu dorobię nogi.

W ogóle widzę tu takie perfidne, wytrącone z kontekstu "... yo". Pewnie przez rękę, w której początkowo miał trzymać kartę... ale nie umiałem dopasować dłoni, więc narysowałem ją zupełnie inaczej. (|| _ _)

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Moje zdanie już znasz. Jest cudny, a teraz czekam na całość w kolorach. <3 I cieszę się, że jednak zgodziłeś się na ten collab.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Zanim ja skończę Growa... to wy zdążycie zrobić wszystkie swoje postacie. D:

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Stahp, ja jeszcze nawet nie zacząłem szkicu i nie mam na niego do końca pomysłu. Zachciało mi się opierania o ścianę, ale nie wiem, co dalej. Poza tym robienie lineartu mnie zniszczy. Eheheheh... he.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

O, ja akurat linearty uwielbiam robić... nakładać bazę zresztą też lubię. Ale kolorowanie? Denerwuje mnie moja obecna technika. Jeszcze się rozejrzę za jakimiś speedpaintami albo tutorialami. Czemu nikt nie robi takich rzeczy po polsku? D:

W ogóle, czuj dumę, czytałem wczoraj mangę i zrozumiałem chyba z 80% |:

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

To ja mogę ci oddać lineart, a ty daj mi kolorowanie, chociaż moja technika też nie powala. To technika na leniwca. I nie wiem, ale mi zwykle takie tutoriale niewiele dają. Trochę lepiej patrzy mi się, jak ktoś rysuje na filmiku i przy okazji to trochę motywuje. Ale tak to próbowałem wielu rzeczy i nigdy nie wychodziły. Meh.

Woo. Czuję, ty mój poligloto. |:

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Wooo! Dobrze jest! Weź wyjdź |:

I skończysz to szybciej, bo ja mam tylko lineart Natha, szkic Ryana. A gdzie kolory, gdzie reszta moich postaci D:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Ale ja ostatnio znalazłem taki zarąbisty tutorial, że do teraz szczękę z podłogi zdrapuję. Nawet go gdzieś zapisałem. ALBO RAZ ZNALAZŁEM MEGA ŚWIETNY TUTORIAL SKAŁY. Takie skały to sam byś chciał rysować, słowo harcerza. Też sobie zapisałem. xD Chciałem nawet spróbować, ale wiadomo jak to ze mną jest. Chociaż na przedostatnim szkicu Grow mógłby być w jakiejś dziwnej jaskini... kto wie. D:

HA! |:< Tak jak raz po hiszpańsku oglądałem animu, bo było tylko w takiej wersji. Jakkolwiek to brzmi.

edit: nie skończę, bo mam tendencję do "dobra, pokazałem, biorę się za nowy szkic .3.", a mam pomysł teraz na jedną pozę przez art, który mi ostatnio pokazałaś. |:

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Ej, jak to znajdziesz, to chętnie zobaczę. Przyda mi się, bo chcę wreszcie rysować jakieś tła. |:

I też zrozumiałeś? |:

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Też chcę |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

A i naszkicuj to, a potem wracaj do Growa. |:

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 76 z 91 Previous  1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 83 ... 91  Next
- Similar topics